Domů Zboží Od Eva Pitrunová

Zatáčky a smyčky (nerez spona do vlasů)

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce250 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od Eva Pitrunová

Katalogové č.: 12607807
Zobrazení: 173x
Vloženo: 8.7.2021
Počet srdcí: 22x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Zatáčky a smyčky života...

Na fotce vidíte celonerezovou sponu do vlasů - ručně vyrobený filigránský autorský šperk. Spona je jemná, propracovaná, nepřehlédnutelná. Její koupí si pořizujete neopakovaný originální kousek z mé dílny.

Vyrobená je z atestovaného nerezu, bohatě zdobená, s kapičkami bezolovnatého cínu s obsahem stříbra. Středu dominuje vrtaný oválek korálu (15 x 11 mm). Kámen má sytou červenou barvu, jeho povrch je polomatný, struktura není průsvitná. Typický rudý korál.

Rozměr ozdobných motivů je 85 x 25 mm v nejširších místech. Motiv je pevně uchycen k francouzskému zapínání (komponent délky 80 mm). Zapínání je kvalitní a pevné, při běžných podmínkách nereziví. Mechanika je pevná a dobře udrží běžně hustý culík i hustější vlasy. Celková váha spony je 15,2 g.

Zpracování je precizní a profesionální. Spona Vás nikde nebude škrábat, ani se zachytávat. Reliéf je výrazný, výrazně členitý, na omak příjemný. Všechny konce drátů jsou pečlivě zapraveny, zacínovány. Motiv je velmi pevný a dobře odolává mechanickému poškození. Spona Vám vydrží krásná celé roky, jde o výrobek s dlouhou životností.

Ušlechtilý nerez je netečný stálobarevný materiál, který neoxiduje a nemění svou barvu. V porovnání se stříbrem je nesrovnatelně pevnější a vykazuje delší životnost a odolnost vúči mechanickému poškození. Není nutná žádná další údržba. Běžné nečistoty můžete opatrně očistit jemným kartáčkem a vodou se saponátem nebo tekutým pískem. Cínové kapičky můžete přeleštit Auronem (vata k cídění drahých kovů), utěrkou na šperky nebo kouskem rifloviny.

Na přání můžu vyrobit např. náušnice, náramek, přívěsek, brož, ... nebo jiný kousek k sadě. Kontaktujte mě vnitřní poštou.

Menu
--