Domů Zboží Od Dárečky Jana

Rosa coeli - kostel

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce500 Kč
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od Dárečky Jana

Katalogové č.: 12865195
Zobrazení: 132x
Vloženo: 25.10.2021
Počet srdcí: 50x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Vážení zákazníci, dopravné nabízím již od 65,- Kč. NYNÍ TAKÉ NA DOBÍRKU (pozn.: zboží v hodnotě od 3000,- Kč platba převodem).

K vytvoření tohoto dekoračního kostelíku mě inspirovala návštěva zříceniny klášteru Rosa coeli (Růže nebeská) v Dolních Kounicích. Všem doporučuji navštívit toto kouzelné místo, kde je silně cítit pozitivní energie.

Tuto energii jsem chtěla přenést také do výroby kostelíku, proto jsem použila pro ozdobení mimo českých broušených perliček také minerály křišťál, růženín, achát a jadeit.

Zelené a zlaté perličky znázorňují kvetoucí břečťan, který se zabydlel v celém klášteru.

  • použitý materiál: černý drát žíhaný, minerální kuličky (křišťál, růženín, achát, jadeit), skleněné perličky
  • rozměry: 19 cm (věžička) x 14 cm (celková délka) x 9 cm (celková šířka)
  • dárkově baleno v bílé krabici s okýnkem a vystýlkou z dřevité vlny
  • vhodné do interiéru, drát je povrchově ošetřen olejem proti korozi, pokud se časem koroze objeví, otřete suchým hadříkem a můžete drát znovu ošetřit olejem na kov

Achát je znám, jako stabilizátor. Podpoří vás, když ve svém životě potřebujete stabilitu a uzemnění. Achát podporuje kreativitu a fantazii, také vytrvalost odvahu a vůli k životu. Posiluje důvěru ve vlastní schopnosti, vědomí vlastní identity a pud sebezáchovy.

Křišťál přináší zpět ztracené vzpomínky, řeší problémy, rozptyluje negativitu a znovu objevuje naše schopnosti, které byly považovány za ztracené. Zesiluje modlitby a pozitivní vizualizace. Křišťál nás drží v těsném kontaktu s duchovní stránku naší osobnosti a připomíná nám naši skutečnou povahu.

Jadeit přináší mír a harmonii, podporuje vyrovnanost a zbavuje svého nositele předsudků. Jeho jemné vibrace povzbuzují nervový a imunitní systém, funkci srdce, krevní oběh.

Růženín probouzí cit, vnímavost smyslů, oživuje fantazii a zlepšuje schopnost komunikace.Růženín je dobrým průvodcem něžných milenců, dětí a umělců. Je to ,,filtr,, magnetického smogu, je dobré ho umístit do blízkosti počítačů a televizorů.

Menu
--