Domů Zboží Od crystal house

Sojová svíčka s minerály a bylinkami Lososová

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Prodejce běžně nezasílá toto zboží do zahraničí. V případě zájmu však prodejce můžete kontaktovat pomocí Fler Pošty
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od crystal house

Katalogové č.: 13106517
Zobrazení: 114x
Vloženo: 28.1.2022
Počet srdcí: 9x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Svíčka s uzávěrem je vyrobená ze sojového vosku, doplněna esenciálními oleji, sušenými bylinami a minerálními kameny.

Použitý sojový vosk je 100% rostlinný, vyrobený z kvalitních čistých sojových bobů z USA s certifikátem kvality. Neobsahuje žádné ropné, parafínové ani včelí produkty. Neobsahuje žádné živočišné produkty, palmový vosk ani žádné pesticidy, herbicidy a toxické materiály. Je biologicky odbouratelný a není testován na zvířatech. Při hoření nevylučuje žádné škodlivé látky a doba hoření je delší až o 50 %.

Obsažené minerální kameny: Karneol, křišťál

Karneol - je plný životní síly a jeho energetická hodnota podněcuje tvořivost a sebedůvěru. Podporuje obnovení vitality, motivace a koncentrace. Povzbuzuje sexualitu. Zmírňuje žárlivost, závist a dodává odvahu v životních volbách a těžkých životních situacích. Je skvělý na pracoviště. Přináší štěstí, prosperitu, podporuje analytické myšlení a zmírňuje tlak, který na Vás vytváří kolegové či šéf. Je talismanem pro úspěch. Když ho umístíte v blízkosti vchodových dveří, bude zajišťovat ochranu domova. Na nočním stolku pomůže navodit klidný spánek a zahnat noční můry.

Vonná esence: mandarinka, heřmánek

Sušené květiny: myrta, nevěstin závoj

Myrta obecná je zdrojem vonných silic používaných zejména v parfumerii a v některých zemích je pěstována na plantážích. Plody se používají také jako koření.Indii se myrta používá v tradiční medicíně jako antiseptikum, při respiračních onemocněních, zánětech močových cest a proti parazitům. Posiluje lásku, čistotu, duchovní čirost a pokoj, posvěcuje atmosféru.

Velikost  svíčky:  8x4 cm

Objem nádoby: 150 ml

Menu
--