Domů Zboží Od Timantii

Zrcátko Rozmarné léto2

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce35 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od Timantii

Katalogové č.: 13376359
Zobrazení: 192x
Vloženo: 3.6.2022
Počet srdcí: 30x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

V Kolekci Rozmarné léto najdete 18 různě barevných kousků. Chtěla jsem zachytit lehkost a hravost tohoto krásného období. Prázdniny, dovolené, lenošení u vody, cestování - u rybníka, na chatě, u moře, na horách, v lese...snad si vybere každý to své. Nádherné a pohodové léto všem!

Proč nosit v kabelce další věc navíc, když se na sebe můžete kouknout do mobilu? Možná pro tu její jemnou a jedinečnou originalitu. Možná proto, že ji nikdo nepřehlédne. A třeba i proto, abyste mohly prsty pohladit tu rozmanitou strukturu jednotlivých kostiček.

Náš svět se stále zrychluje a modernizuje. Ale žena zůstává stále ženou, která se ráda pěkně obléká, ráda se líbí a má krásné zbytečnosti, které z ní dělají jedinečnou bytost.

Možná právě proto je fajn nosit ve své kabelce i tuto malou zbytečnost, která rozzáří vaše všední dny.

Velikost zrcátka je 9 x 7,5 cm.

Materiál: mozaika skleněná (žlutá, půlnoční modrá). Zrcátko i mozaika jsou lepeny na tenkou 3mm černou pevnou destičku.

Údržba: stačí vyleštit suchým nebo navlhčeným hadříkem.

Barva: každá barva vysílá do světa nějaký vzkaz. Každá barva má určitý význam. Vyberte si tu pravou přímo pro Vás.

Žlutá barva je nejsvětlejší z pestrých barev, působí jasně, povzbudivě, zahřívá a rozveseluje. Je to symbol moudrosti, vysoké inteligence a myšlení. Svým pozitivním, magnetickým chvěním působí žlutá povzbudivě na nervy a ztělesňuje pocit svobodného, nezatíženého vývoje. Podporuje chápavost, schopnost kontaktu, zpracovávání zážitků a dojmů a oživuje myšlení. Působí pozitivně na paměť. Barva je znakem samostatnosti, aktivity a nezávislého progresivního myšlení.

Modrá barva má uklidňující a tišící efekt, přináší mír, spokojenost, symbolizuje něhu, věrnost a důvěru. Dále představuje tradici, stálost, spolehlivost a vyrovnanost. Podporuje intuici, diplomacii a přirozenou autoritu. Umocňuje moudrost získanou zkušenostmi. Modrá barva také léčí, ulevuje při bolestech hlavy či migrénách, při unavených očích. Snižuje krevní tlak, zpomaluje puls i dechovou frekvenci, mozek na ni reaguje uvolněním.


Obaly: Aby bylo Vaše zrcátko v bezpečí a chráněné.

K zrcátkům si můžete objednat i Obal (38,-Kč). Nebo můžete zrcátko koupit samostatně.

Doprava: zrcátka posílám pečlivě balená do bublinkové folie a vyztužené obálce. Větší množství posílám balené v krabici s bublinkovou folií a těsnícím materiálem.

Menu
--