Domů Zboží Od Eva Pitrunová

Nad obzorem trojice Sluncí (Ag 925)

Cena není dostupná
za 1 pár
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Česká pošta - psaní cenné220 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od Eva Pitrunová

Katalogové č.: 13482714
Zobrazení: 334x
Vloženo: 11.8.2022
Počet srdcí: 47x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Nad obzorem trojice Sluncí září, volají hejna dál nad vodou, do smrti snad už se mi nepodaří, dojít tam, kam cesty nevedou...

W. Ryvola

Stříbrné neobvyklé náušnice ryzosti 925/1000. Jsou nestejné, jedna visací s přívěskem, druhá pecka. Zajištěny jsou šroubovacím stříbrným balonkem (Ag 925/1000). Balonek při dotažení velmi dobře drží, jde o spolehlivý "patent".

Šperk je ručně vyroben zlatnickou technikou. Konstrukce je z vrstvených stříbrných segmentů a filigránu. Motivy sluníček jsou pak patinovány a následně vyleštěny. Slunce, které je zavěšeno jak přívěsek, je ze zadní strany vyříznuté, ke granátu se tak dostane více slunce a prozáří a zdůrazní jeho barvu.

Kameny: kulaté kabošony granátu almandinu (6 mm). Barva je typicky vínově červené. Kameny jsou tmavé, krásně se prosvítí na slunci a zdůrazní tím barvu a strukturu. Viz. foto.

Velikost náušnic: Lůžko kamene má průměr 6,30 mm. Průměr motivů Sluncí je 10,5 mm. Reliéf má výšku 3,50 mm. Délka náušnice s přívěskem je 22,4 mm. Délka puzety 9,25 mm (prostor pro ušní lalůček měří 4,20 mm). Dřík puzety je umístěn v prostřed kulatého lůžka. Viz foto.

Váha náušnic: 1 g (kámen 0,32 g, kov 0,68 g

a 1,53 g (kámen 0,31 g, kov 1,22 g).

Výrobek je řádně označen ryzostním číslem a výrobní značkou.

Údržba - v případě potřeby je vhodé šperk nechat odborně ošetřit a vyčistit ve zlatnictví. Vhodné je např. občasné přeleštění hadříkem na šperky (dá se běžně koupit ve zlatnictví).

Šperk zasílám jako cenné psaní, v dárkové krabičce.

                        

Menu
--