Domů Zboží Od Lucie Blahutová

Lněná zástěra a dvě utěrky II.

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Prodejce běžně nezasílá toto zboží do zahraničí. V případě zájmu však prodejce můžete kontaktovat pomocí Fler Pošty
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od Lucie Blahutová

Katalogové č.: 13686445
Zobrazení: 78x
Vloženo: 14.11.2022
Počet srdcí: 7x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Doprava je u objednávek nad 990,- zdarma

Zástěra v rustikálním stylu, z přírodního lnu střední gramáže. Doplnila jsem o dvě utěrky ze stejného materiálu jako je zástěra. Sladěná stylová záležitost ovšem s maximálně praktickým využitím.

Klasický střih zástěry jsem upravila do šířky a prodloužila jsem také popruhy k zavazování, aby zástěra lépe seděla i plnoštíhlým. Zavazování je okolo pasu vpředu - do obvodu pasu cca 123 cm, silnější postavy vážou pak klasicky za zády. Popruh okolo krku se upevňuje přes všité oko, tedy bez přezky. Zástěru jsem doplnila o dvě nakládané kapsy, umístěné dál od středu. Každá kapsa má trochu jiné provedení z původního vzoru a barev látky (není to důvod k reklamaci).

Materiál: 100% len v gram. 180, velmi hustě tkaný, před stříháním vyprán a tedy i vysrážen. Kapsy jsou rovněž ze 100% lnu. Len je evropského původu.

Rozměry: šířka zástěry v místě přišití popruhů 94 cm + délka jednoho popruhu 104 cm, šířka horní části zástěry 29 cm, popruh okolo krku má cca 80 cm. Délka zástěry je 84,5 cm. Kapsy jsou 20,5 x 21 cm.

Utěrky jsou ze 100% lnu, s poutkem na zavěšení. Rozměr 72x50 cm. Spodní okraj je ponechán s efektním roztřepením jinak pevného okraje látky.

Údržba: praní postačí na 40st C.,  při max 800 ot. Na fleky je velmi dobré žlučové mýdlo, nepoužívejte aviváž! Prací prostředek je vhodný jemný mýdlový (např. Jelen). Sušičku nedoporučuji. Po vyprání ihned vyvěste a sušte mimo přímý zdroj tepla. Žehlit můžete "na len" (nejlépe lehce nedosušené), ale pokud budete ždímat na 800 ot. tak není nutné. Len bude příjemně lehce pomačkaný.

Menu
--