Domů Zboží Od banbonlu

BAREFOOT/SOFTSHELL/PLOTNA - KOCOUR 14 cm

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce89 Kč
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od banbonlu

Katalogové č.: 13828014
Zobrazení: 616x
Vloženo: 29.1.2023
Počet srdcí: 7x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Zdravé barefoot capáčky umožňují přirozenou chůzi se zapojením všech svalů, šlach a kostí chodidla. Jen tak se mohou nohy optimálně vyvíjet. Capáčky díky anatomicky tvarované špičce a ohebné podrážce poskytují volnost prstům. Capáčky jsou ohebné, měkkoučke, snadno se nazouvají a drží na nožičkách díky regulovatelné a vyměnitelné gumičce vzadu.

Využiti capáčků: na doma, do kočárku, na nákupy, k doktorce, do školíčky,školky, školy, do auta, v dětské herně, v autosedačce,na hřiště, na zahradu,na lezení, na písek,  v nosítku, v kočárku, na návštěvu atd... jsou velmi praktické, pohodlné a skladné.

 Měření chodidla: změřte chodidlo Vašeho dítěte nejlepe v ponožce k délce připočtěte 1 cm, vyjde Vám délka podrážky délkou se rozumí délka stélky uvnitř capáčku od švu ke švu od špičky palce k patě, proto je důležité připočítat k délce nadměrek! 

Rozměr: délka stélky 14 cm

Capáčky jsou ušite z materiálu: softshell s atestem pro dětí do 3 let

LÍC: 94% Polyester / 6% Spandex

MEMBRÁNA: 100% Polyurethan

RUB: 100% Polyester

vodní sloupec 10000 mm

špičky dvojité ze softshellu a paty ze softshellu = vyšší odolnost špiček a chodidel vůči oděru, skvělá varianta pro lezoucí dětí, capáčky uvnitř jsou vypodšité 100% dětskou bavlnou tak že švy jsou schované dovnitř, chodidla mají 3 vrsty - 100% bavlnu, odolný softshell ( dobra izolace  a ochrana nožiček) + odolný ohebný protiksluz, vepředu našitá aplikace.

Udržba:

Capáčky lze prat  s maximální teplotou 30 stupňů. Nechte volně schnout. Nevkládejte do sušičky, nebělte, bez avivaže. Podrážky a softshell jsou omyvatelné.

Menu
--