Domů Zboží Od Štefinkina Dílnička

Vánoční sójová svíčka v hrníčku

200 Kčza 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce0 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od Štefinkina Dílnička

Katalogové č.: 14343481
Zobrazení: 38x
Vloženo: 10.11.2023
Počet srdcí: 1x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Vyrobila jsem pro Vás tuhle krásnou svíčku ze sójového vosku. S pár kapkami přírodního esenciálního oleje a to : jedle, pomeranč a hřebíček. Vůně je opravdu jemná. Je přidám dřevěný knot pro navození příjemné atmosféry jemného praskání dřeva :-) Dozdobená sušeným pomerančem, badyánem, skořicí...

Je v krásném oprýskaném, romantickém a recyklovaném hrníčku, kterému po vyhoření svíčky určitě lze najít využití. Podšálek třeba pod volně stojící svíčky a hrníček na šperky, nebo maličkosti... Hrníček má průměr 9cm a výšku 8cm.

Svíčky mají své kouzlo, ale i pár pravidel :-) mějte na svíčku čas a nechte ji rozhořet aby se na dně udělala úplně roztavená hladina vosku. Aby Vám krásně hořela i při dalším zapálení. Někdy je potřeba dřevěný knot zapálit na víc krát než se rozhoří, není to závadou, ale musí nasát vosk do sebe.

Prosím dbejte na bezpečnost. Nenechávejte svíčku bez dozoru, pozor na děti, domácí mazlíčky a hořlavé předměty kolem. Také dbejte opatrnosti na sušené květy, plody, ovoce aby se nevznítili, proto nenechávejte svíčku vyhořet úplně do dna.

Doufám že Vás, nebo obdarovaného potěší třeba jako dárek k Vánocům.

Menu
--