Domů Zboží Od Šárka-patchwork

Projektovka - Pletení s capuccinem č. 1

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Prodejce běžně nezasílá toto zboží do zahraničí. V případě zájmu však prodejce můžete kontaktovat pomocí Fler Pošty
Možnosti platby
Platební kartyPlatební karty
Platební tlačítkoPlatební tlačítko

Další zboží od Šárka-patchwork

Katalogové č.: 14348414
Zobrazení: 152x
Vloženo: 12.11.2023
Počet srdcí: 16x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Větší taška určená především na Vaše projekty s pletením, háčkováním, šitím, patchworkováním nebo na jakékoliv rukodělné vyrábění, které si zaslouží přenášet na všech vašich cestách v krásné prostorné tašce.

Taška je ušitá z pevnějších dekoračních látek, které jsou ještě zpěvněny dvěma výztuhami a bohatě proquiltovány technikou volného prošívání tak, aby vynikly vzory na látce - klubíčka, přadena, jehlice ... Dno a spodní lem tašky je z pevné látky v odstítnu hnědočerné. Na podšívku jsem použila bavlnu s proužky barevně ladícími s vnější látkou. Uvnitř má jednu kapsu rozdělenou na dvě menší. Velkou výhodou tašky je široké dno, a proto  samostatně stojí, je prostorná a dobře se v ní hledá. Uzavírá se stahováním na dvě bavlněné šňůrky, je to rychlé a pohodlné, nehrozí, že se vlna připlete do zipu a i když nemá zip, nic z ní nevypadne. Stažením vytvoří takový batůžek, který můžete nést buď na rameni nebo na předloktí, na záda se nehodí.

Určitě si ji zamiluje každá žena, která tráví volný čas rukodělnou výrobou a šije, plete, vyšívá nebo vyrábí cokoliv jiného s láskou. 

Pokud máte ve své blízkosti takovouto duši a chcete ji udělat radost dárkem, máte příležitost a určitě nebudete zklamaní.

Rozměry: šířka nahoře 42 cm, výška 33 cm, dno 15 x 27 cm, ucha dlouhá 52 cm.

Doporučuji prát na 30 stupňů a nechat volně uschnout.

Menu
--