Domů Zboží Od De Sarina

Bath Bombs - vítr ve vaně (+/-170g)

77 Kčza 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Prodejce běžně nezasílá toto zboží do zahraničí. V případě zájmu však prodejce můžete kontaktovat pomocí Fler Pošty
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od De Sarina

Katalogové č.: 1638176
Zobrazení: 2x
Vloženo: 16.4.2011
Počet srdcí: 11x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Šumivé bombičky (Bath Bomb) - pro celkově unaveného člověka :-)

Křičí na Vás vaše svaly na nohou i jinde po těle, po celodenní honičce, nevíte kde Vám hlava stojí a potřebujete si udělat jen chvilku sami pro sebe? Ok, jsou tu pro Vás naše šumivé bombičky obohacené směsí 100% éterických olejů  Tea Tree, Eukalyptu, Máty a hydratačním olejem ze semínek hroznů.

Eukalyptus uvolňuje dýchací cesty, pomáhá při bolesti v krku, proti křečím, léčí i rány a působí proti virům. Snižuje horečku a napomáhá proti bolesti hlavy a migrénám. V létě Vás ochladí v zimě zahřeje.

Tea Tree olej  je nejsilnější přírodní antiseptikum. Příznivě působí při kožních infekcích, menších popáleninách, drobných řezných rankách, akné, aftech, oparech či plísňových infekcích.

Máta působí jako uklidňující prostředek při psychických výkyvech, stresu, bolestech hlavy a při nespavosti z pocitu napětí. Mátové silice nám dokáží občerstvit hlavu, zlepšit soustředění a zvednout náladu.

Olej ze semínek hroznů je lehký, okamžitě se vstřebává a nezanechává pocit mastnoty na pokožce. Je vhodný i pro péči o mastnou, nečistou a citlivou pleť se sklonem k akné. Pokožku zanechává pružnou, hydratovanou a zabraňuje jejímu předčasnému stárnutí. Obsahuje přírodní vitamín E.

Teď už nezbývá nic jiného, než napustit si vanu, vhodit bombičky, vzít si dobrou knížku a relaxovat... vyšumět....

Baleno po 8 kusech, váha +/- 170g,  obvyklá dávka 2 bombičky na jednu vanu.

Použity suroviny v Bio a potravinářské kvalitě. Nebyly použity žádné složky živočišného původu. Nebylo testováno na jiných zvířatech než je má osoba a osoby mých blízkých.  Bez konzervantů.

Z každého prodaného zboží půjde 5% na podporu psích útulků v ČR nebo SK

Nedoporučuji používat v těhotenství, v období kojení, při přecitlivělosti na éterické olej nebo při alergii na některou z použitých  ingrediencí (viz složení na jednotlivých výrobcích)  Uchovávejte v suchu, mimo dosah dětí a čtyřnohých přátel.

 

Menu
--