Domů Zboží Od glorcza

Náušnice Kapky tyrkenitu

107 Kčza 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Prodejce běžně nezasílá toto zboží do zahraničí. V případě zájmu však prodejce můžete kontaktovat pomocí Fler Pošty
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od glorcza

Katalogové č.: 1710318
Zobrazení: 52x
Vloženo: 16.5.2011
Počet srdcí: 14x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Zvláštností těchto tyrkysových náušnic je jistě samotný materiál, ze kterého jsou vyrobeny, a sice tyrkenit. Tyrkenitové korálky jsou sice hladké, ale mají rozpraskanou texturu, čímž náušnicím dodávají na zajímavosti. V horní části jsou tyrkenitové korálky ovázány postříbřeným drátkem. Pro svou barevnou kombinaci tyrkysové a stříbrné působí jemně a chladně

Tyrkysové náušnice můžete nosit k neutrálním barvám oblečení v kombinaci s modrou kabelkou, šátkem nebo botkami, k modrému oblečení či v různých kombinacích těchto barev.

Tyrkenitové korálky mají světle tyrkysovou barvu, a tak budou lépe dotvářet tvář tmavovlásky, kterou oživí a ozáří. Tvarově nejsou nijak vyhraněné, takže je mohou nosit jak ženy s kulatým nebo hranatým obličejem, tak i s oválným. Slušet budou opravdu každé z vás!

 

Tyrkenit je polodrahokam s léčivými účinky - snižuje horečku a bolesti hlavy, podporuje látkovou výměnu, dobře působí na trávící trakt, podporuje boj s nadváhou, pomáhá tělu zbavovat se nečistot a jedů. Mimo to má tyrkenit pozitivní vliv na cílevědomost člověka, podporuje jeho kreativitu a přináší vnitřní klid.

    Menu
    --