Domů Zboží Od Amalkav

Jako voda a oheň - VODA

288 Kčza 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce50 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od Amalkav

Katalogové č.: 1810146
Zobrazení: 45x
Vloženo: 27.6.2011
Počet srdcí: 41x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Při tvorbě těchto náhrdelníků mi byly předobrazem "Čtyři živly" - zadání meziklubové soutěže, kde soutěžím za klub fialovorůžových. Já jsem si z těchto živlů vybrala oheň a vodu, dva živly, které jsou neslučitelné, jedinečný a každý za sebe pro nás nepostradatelné.

Náhrdelník "Oheň" tvoří ručně modelovaná kolečka s motivem plamínků, použila jsem žlutou a zlatou, třpytivou barvu a dále skleněné zlomky, symbolizující roztavené nerosty. Kolečka mají průměr 1,5-4cm a jsou lakovaná, propletená zlatým lankem.

Náhrdelník "Voda" tvoří taktéž ručně modelovaná kolečka z polymerové hmoty, které jsem tvořila speciální technikou k dosažení 3D efektu a barevné patiny. Jsou použity folie, inkousty a třpytivé Pearl-Ex pudry. Zvolila jsem barvu modro-zelenou s trochou žulové a zlaté, symbolizující vodu a kameny pod hladinou. Doplněno skleněnými zlomky smaragdové barvy. Náhrdelník by měl působit jako vodní vodopád, proto je i delší. Velikost koleček je 2-4cm, jsou lakovaná, navlečena na zelenomodré voskované šňůrce.

Cena za náhrdelník VODA

    Menu
    --