Domů Zboží Od Orgonity Silmarino

Orgonitová hvězda "karibské vánoce"

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Prodejce běžně nezasílá toto zboží do zahraničí. V případě zájmu však prodejce můžete kontaktovat pomocí Fler Pošty
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od Orgonity Silmarino

Katalogové č.: 2275930
Zobrazení: 4x
Vloženo: 16.12.2011
Počet srdcí: 14x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Osobní orgonitový talisman - přívěšek či vánoční ozdoba ve tvaru hvězdy s larimarem z karibiku.  Je daleko živější než vypadá, pracuje neustále a pomůže Vám:


- chránit Vaše energetické pole
- zvyšovat fyzické a aurické vibrace
- obnovit zdraví, vitalitu a odolnost
- snížit únavu a harmonizovat spánek
- odstínit škodlivý vlivy elektroniky a geopatogenních zón a mnoho dalšího..

 Kus na fotce je prodaný, podobný možno do týdne, kdyžtak napiště napřed dotazem ke zboží, udělám rezervaci a pak vyměním foto za nový kus.

 Jako každý správný orgonit, i tato hvězdička je především účinný transformátor energie. Přitahuje, čistí a pozvedá veškerou energii ve svém dosahu. Vhodné k nošení při sobě jako přívěšek, do kabelky, kapsy.. možno též jako ozdoba vánoční na stromek, do okna apod.  Na noc možno odkládat v ložnici, ne však rovnou blízko hlavy - mohlo by zpočátku rušit usínání. Nepotřebuje žádné energetické čištění ani nabíjení.

Složení:
kvalitní krystal křišťálu a zlomky křišťálu uvnitř, kousky larimaru z Dominikánské republiky, piliny ryzí mosazi a mědi, kytička z obecného kovu barvy zlaté, odlito v mnoha vrstvách z čiré křišťálové šperkařské pryskyřice, poslední spodní vrstvy z pryskyřice v barvě lazuritově modré. Očko na zavěšení z obecného kovu barvy zlaté a textilní stužka modrá krátká -  v ceně, bude přidáno.
 

Balena bude v čirém zip sáčku s letákem obsahujícím podrobný popis.  (Dárkový organzový sáček lze na objednávku za 20 Kč).

Rozměry:
4 cm x 4 cm x 1,2 cm
Energetický dosah:  cca 3 m, bude upřesněno.   

Larimar -  též zvaný "delfíní kámen",  kámen nové doby,  andělský kámen" je vzácný pektolit s velmi vysokými vibracemi. Objeven byl teprve v 70. letech, vyskytuje se pouze na Bahamách a v Dominikánské republice, název je složeninou z jména dcery majitele lokality Lari a - mar - od slova moře. Těžko hledat kámen účinnější v duchovní oblasti.. Kámen meditace, vnitřního míru..spočinutí v tichu..Nadpozemský Larimar je jedním z duchovních kamenů otevírajících vstup do jiných dimenzí...vyzařuje lásku a přináší klid a vyrovnanost. Na duchovní úrovni dodává síly a odstraňuje falešné hranice.. zvláště užitečný při odstraňování strachu..Pokud jej budete nosit v dobách plných stresu a nevyhnutelných změn, dokážete čelit všem strázním s vyrovnaností. Zajišťuje klidné, jasné a konstruktivní uvažování.  Podněcuje tvůrčí schopnosti a dodává odvahu vrhnout se do proudu událostí a plout s ním. Do citového života vnáší  klid a vyrovnanost... prostředek proti citovým extrémům..Hojí prodělaná srdeční traumata a zajišťuje nové napojení na přirozené zdroje hravosti a dětské energie..udržuje spojení s energií Bohyně Země..pomáhá  obnovit spojení s přírodou...


Součást kolekce "orgonitová ozdoba - vánoce"  - inspirováno delfíny a začátkem adventu..

 Kus na fotkách je prodaný, podobný na přání do týdne 

 

    Menu
    --