Domů Zboží Od Jutta

Capáčky ze 100% baby ALPAKY

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce200 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem
Platební kartyPlatební karty
Platební tlačítkoPlatební tlačítko

Další zboží od Jutta

Katalogové č.: 2369455
Zobrazení: 71x
Vloženo: 25.1.2012
Počet srdcí: 50x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: SLEVA na všechny skladovky, kód: L5R-8WV-1RK

Chcete pro své miminko opravdu to nej? Nejjemnější, nejlehčí, nejhřejivější...? Pak capáčkům z tohoto materiálu neodoláte. (Jako já.)

Capáčky jsou ručně pletené ze 100% baby alpaky v kombinaci dvou odstínů hnědé. Jsou krásně pružné, dají se "utáhnout" na nožce pomocí plastových brzdiček. (Prověřený velmi praktický systém.)

Příze vyráběná ze srsti lamy Alpaky je jedna z nejvíce hřejivých přízí vůbec. Srst se stříhá jen jednou za dva roky, každá stříž dává 3 až 4 kg vlny až v 22 barevných odstínech. Vlákno měří 15 až 26 mikronů, je velmi měkká na omak a má hedvábný lesk. Pletené nebo tkané výrobky z alpaky se prodávají za dvojnásobnou cenu oproti porovnatelným produktům z čisté merino vlny.

V dobách Inků mohl alpaku nosit jen král. Za tak mimořádný je pokládán tento materiál již od dávných dob. Jedná se o jeden z nejluxusnějších materiálů na světě. Traduje se, že je teplejší než vlna a jemnější než kašmír. Mimo to, že je příze velmi jemná, lehká, prodyšná má unikátní schopnost udržovat v zimě dokonale tělesnou teplotu a to lépe než ostatní materiály. V teple naopak ochlazuje, právě proto je použitelná naprosto celoročně.

Ideální pro chladné nožky novorozenců (i nedonošených miminek) a menších miminek.

Vhodný doplněk pro nošeňátka.

 

Velikost: délka - v klidu 9 cm, natažené až 13 cm (jsou o něco menší než capáčky z merina, které mám v nabídce - pro nedonošeňátka ideální)

výška - 8 cm

cca 0-6 měsíců

Praní: nejlépe v ruce, případně na šetrný program při 30°C

Materiál: 100% baby alpaka (příze italského výrobce)

 

V nabídce mám i capáčky z jiných materiálů, např. kombinaci 100% baby alpaky a 100% merina. Vybírat můžete v mé nabídce MERINO pro děti.

    Menu
    --