Domů Zboží Od Esperanza...

Industria...

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Prodejce běžně nezasílá toto zboží do zahraničí. V případě zájmu však prodejce můžete kontaktovat pomocí Fler Pošty
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od Esperanza...

Katalogové č.: 2706731
Zobrazení: 9x
Vloženo: 11.5.2012
Počet srdcí: 24x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Náramek na paměťovém drátu navléknutý malachitem, jaspisem, tyrkenitem a ametystem.

Navléknuto s láskou k přírodě a úctou všeho kolem nás.....

Dle přání mohu nabít energií reiky.

Léčebné využití ametystu:

Zmírňuje bolesti hlavy, odstraňuje napětí, pomáhá při: žaludečních a dýchacích obtížích, poruchách sluchu, kožních problémech, nerovnováze zažívacího traktu. Působí na střeva a střevní mikroflóru, podněcuje produkci hormonů, činnost metabolismu, posiluje vylučovací orgány a imunitní systém, léčí podlitiny, otoky a rány.

Léčebné využití malachitu:

Léčí pohlavní nerovnováhu, zejména u žen, pomáhá při porodu. Pomáhá na astma, zlomeniny, závratě, slinivku, slezinu, epilepsii, artritidu, otoky kloubů. Posiluje imunitní systém a podporuje detoxikaci jater.

Léčebné využití tyrkenitu :

Je to velice uklidňující kámen, potlačuje zlost a vztek, překonává sobectví, posiluje kladné povahové rysy, uklidňuje rozbouřené city, spojuje staré zasunuté emoce se současností a pomáhá je odblokovat, přináší vzpomínky na sny a vyvolává nové, které umožňují náhled do nitra našich problémů, vhodný při nespavosti, hlavně v případech příliš aktivní mysli. Výborně působí při meditaci, na třetím oku přináší vzpomínky na minulé životy.

Léčebné využití Jaspisu:

Jaspis podporuje oběhový systém, trávení a funkci pohlavních orgánů. Udržuje rovnováhu minerálních látek v těle. Jedná se o kámen, který přináší zdraví a sílu a odstraňuje jedovaté látky z oběhového systému, krve a jater. Odstraňuje rovněž zablokování v játrech a cévách.

Menu
--