Domů Zboží Od Dee Dee

Frida Kahlo XV - náhrdelník

666 Kčza 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce100 Kč
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od Dee Dee

Katalogové č.: 2963030
Zobrazení: 20x
Vloženo: 18.8.2012
Počet srdcí: 122x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Horko, vášeň, pichlavé opuncie a... tequila! ;-)

Originální autorský šperk - plstěný náhrdelník vyrobený z barevného ovčího rouna, inspirovaný životním příběhem a tvorbou mexické malířky Fridy Kahlo.

Výrazný doplněk určený pro silnou osobnost - zdravě sebevědomou dámu, která ví, co chce (a taky to dostane ;-).

Sedm pevně a precizně uplstěných kuliček o průměru 2,8 (největší uprostřed) až 1,8 cm (krajní) v sytě fialové (tmavě fuchsiové) a petrolejové barvě, s černou plstí ve středu kytiček, je bohatě a oboustranně zdobeno autorskou výšivkou barevnými bavlnkami (tmavší žlutou, světle tyrkysovou a fialovo-fuchsiovou). Doplněno černými a fialovými dřevěnými korálky (tón v tónu). Šroubovací zapínání z obecného kovu ve stříbrné barvě, celková délka 47 cm, volně přiléhá ke krku. Plstěnky jsou lehounké, šperk se dobře nosí - na sobě ho po chvíli ani neucítíte.

V tomto provedení jediný svého druhu - vzor u kolekce Frida zůstává zachován, avšak jednotlivé šperky se od sebe v detailech vždy liší - v použitém materiálu, kombinaci barev, atd. Stoprocentní ruční práce od návrhu až po realizaci. Pracnosti a vynaloženému tvůrčímu úsilí proto odpovídá i cena - děkuji za pochopení.

K náhrdelníku se skvěle hodí tyto náušnice (jsou již prodané, ale mohu dovyrobit podobné, případně petrolejové s pruhy a ostny za stejnou cenu na zakázku, v horizontu cca 1 týdne) vytvořené z téhož materiálu a ve stejném designu. Potěšilo by mě, kdyby si šperky někdo pořídil jako celou sadu, protože patří k sobě - v tom případě při objednávce velkoryse odečítám 10% slevu na celý nákup. ;-) Nicméně není to podmínkou, lze samozřejmě objednat i samostatně. Zasílám dárkově zabaleno v sáčku z organzy.

UPOZORNĚNÍ - barva se může lehce lišit v závislosti na nastavení Vašeho monitoru. 

Další šperky z mé dílny naleznete zde.

Menu
--