Domů Zboží Od Eva Pitrunová

Plachetnicí kolem světa

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Česká pošta - psaní cenné220 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od Eva Pitrunová

Katalogové č.: 2994525
Zobrazení: 332x
Vloženo: 30.8.2012
Počet srdcí: 157x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Slunce, moře, vítr v plachtách. Vzduch voní solí, vánek mi cuchá vlasy... SVOBODA...

Přívěšek s dominujícím kamenem - tyrkenit (vrtaný kámen 25 x 27mm). Barva je opravdu nádherná a výrazná. Nepřehlédnete jej. Autorský originální šperk je vyroben z atestovaného nerezového drátu kombninací technik wire - wrapping, kování, drátování, cínování. Používám bezolovnatý cín s obsahem stříbra.

Šperk k tématické soutěži "Vzpomínky na léto" v rámci klubu Wire - wrapping. Tento výrobek je originálem, nesetkáte se tedy s druhým stejným. Tvar evokuje kormidlo.

Přívěsek je zkonstruován tak, že jde rozpojit na dvě části. Pevná část přívěsku je kámen s uchycením, druhou částí je odpojitelný "ocásek". Je zavěšen na rozkovaném háčku a jde snadno odpojit nebo znovu připojit. Přídavný přívěsek je zakončen tyrkysovou skleněnou kuličkou (5 mm).

Délka přívěsku s oběma částmi je 90 mm (část s kamenem měří 40 mm, přídavná část měří 50 mm). Celý šperk je zavěšen na hedvábné velmi pevné tkanici. Je zde i možnost jiného zavěšení - řetízek, saténová stužka, ... Celkový obvod kolem krku měří 460 mm. Po domluvě můžu přidat prodlužující očka, nebo obvod na míru upravit.

Cín je materiál, který dále neoxiduje. Běžné nečistoty očistíte kartáčkem a vodou se saponátem nebo tekutým pískem. Cín je vhodné přeleštit Auronem (vata k cídění drahých kovů, bežně ji koupíte v drogerii).

Zpracování je precizní, profesionální. Všechny konce drátů pečlivě zapraveny, zabroušeny, zacínovány.

Menu
--