Domů Zboží Od Puk.le

nahřívací polštář pohankovo-špaldový, 50 x 20cm

279 Kčza 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce0 Kč
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od Puk.le

Katalogové č.: 3482721
Zobrazení: 34x
Vloženo: 29.1.2013
Počet srdcí: 122x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Polštář s výplní z pohankových a špaldových slupek v BIO kvalitě.

Polštář může být používám mnohostranně, protože pohankové a špaldové slupky jsou elastické a přizpůsobí se každému tvaru. Slupky obou plodin se doporučuje kombinovat, protože pevné pohankové slupky lépe drží tvar, a špaldové se svou měkkostí a lehkostí snadněji přizpůsobí lidskému tělu.

Používá se jako podpěrka hlavy nebo zátylku při čtení, jako podložka pod bolestivé údy, jako zahřívadlo při různých potížích a nemocích, ke cvičení apod. Příjemný šelest pohankových slupek v polštářku má uklidňující účinek a působí i proti depresím. Polštář působí zejména proti bolesti krční páteře a chrání ji proti jejímu zablokování. Blahodárně působí také při migréně, nespavosti, chorobách očí a uší,tlumí onemocnění dutin čelních a čelistních. Účinný je i při revma, u bolestí končetin a kloubů.

BIO pohankovo-špaldová náplň akumuluje teplo, můžete ji tedy nahřát na radiátoru, krátce v mikrovlnné troubě nebo ještě lépe na sluníčku a dále používat jako hřejivý obklad na tělo. Pokud možno dávejte polštář často na slunce, aby nakumuloval energii, která působí blahodárně na organismus.

Potah je snímatelný a pratelný (nejlépe na 40°C). Vnitřní výplň je ušita z bílého plátna a naplněna pohankovými a špaldovými slupkami v BIO kvalitě. Mohu na přání doplnit ještě levandulí.

Tento polštář díky svému rozměru a naplnění je velmi vhodný pro krční páteř a záda (ledviny). V nabídce se brzy objeví i jiné rozměry a potahy (-:

........................................................................................................

Životnost pohankových slupek i špaldy je při každodenním používání minimálně 5 let a to prakticky bez nutnosti údržby, polštářek stačí jen přirozeně protřepávat a provzdušňovat. Jsou vhodné také pro alergiky, jelikož se v jejich obsahu nenacházejí roztoče ani jiné mikroorganismy.

.........................................................................................................

Menu
--