Domů Zboží Od atelier u Terezky

andělské léčení - cadeceus 50x70 cm- sleva

759 Kčza 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Prodejce běžně nezasílá toto zboží do zahraničí. V případě zájmu však prodejce můžete kontaktovat pomocí Fler Pošty
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od atelier u Terezky

Katalogové č.: 3649929
Zobrazení: 137x
Vloženo: 12.3.2013
Počet srdcí: 60x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Andělský energetický obraz. Obraz je namalovaný na plátně na dřevěném rámu, akrylovými barvami. Na holi je v palstice vložen fuchsit a na holi jsou kamínky avanturínu.
Rozměry - 50 x 70 cm

Sleva z 1199,-.

Upozornění: U tohoto obrazu neplatíte poštovné.

Symbol hole, 2 zkřížených hadů ( nemoc a zdraví, zlo a dobro ) a andělských křídel, je symbol léčitelství. Symbolizující spojení mezi nebem a zemí. Představuje obnovení života. Má léčivou sílu, harmonizuje vše, co není v pořádku.
Zelená barva - tmavozelená - naděje, bezpečí, uklidnění
světlezelená - chlad, vlhko, ticho
Co se týká symboliky, byla zelená vždy symbolem svěžesti, přírody a mládí a hlavně naděje.Křesťanská symbolika tuto barvu vidí "někde uprostřed" mezi nebeskou modří a pekelnou červenou, jako střední, zprostředkující barvu, uspokojující, osvěžující, lidskou, barvu rozjímání a očekávání vzkříšení. Kristův kříž jako symbol naděje ve vykoupení často míval zelenou barvu. Grál se zobrazuje smaragdově zelený a kolem trůnu Pána a Soudce světa je "duha jako smaragdová".
Světlezelená je barvou svěžesti, mládí a naděje. Patří k barvám, které dokážou zesilovat nebo zeslabovat sluchové vnímání. Zvýšené dráždění sítnice zelenou barvou totiž dokáže utlumit vnímání hluku - proto se zelené barvy používá v hlučných provozech a také v nemocnicích. Pokusy rovněž dokázaly, že člověk vnímá barvy trochu jinak, když zároveň poslouchá hudbu - např. při poslechu vysokých tónů se nám zdají barvy světlejší a při hlubších naopak tmavší.
Zelená je uklidňující a osvěžující barva. Uklidňuje nervovou soustavu, mírní vysoký krevní tlak, posiluje lidské odhodlání a přináší klid a harmonii.

Menu
--