Domů Zboží Od BAGSY

OBAL na Sedací polštář MEGA - tyrkys / oranžová

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Prodejce běžně nezasílá toto zboží do zahraničí. V případě zájmu však prodejce můžete kontaktovat pomocí Fler Pošty
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od BAGSY

Katalogové č.: 3774079
Zobrazení: 175x
Vloženo: 12.4.2013
Počet srdcí: 29x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Máte doma starý vak, který už nevypadá hezky a rádi byste ušetřili při nákupu nového? Využijte výplň, z vaku a kupte pouze obal! Nebo máte levný zdroj náplně do vaků a ještě v blízkosti bydliště a nechete zbytečně utrácet za vysoké poštovné? Kupte pouze povlak!


Vnější povlak a vnitření sypek, do kterého snadno nasypete náplň. 
Objem je cca 270l 

Rozměry: 100X30 cm 

Sedací vaky PYTLOUN jsou DVOUVRSTVÉ. A to nejen z praktických důvodů jako je snadnější údržba (vnější potah můžete kdykoli snadno sundat a pohodlně vyčistit), ale i z důvodu větší bezpečnosti před náhodným vysypáním náplňového materiálu. Vnitřní obal, v němž jsou kuličky, je opatřen zipem, takže se dá snadno regulovat objem vaku.

Použitý textilní materiál na vaky - 100% PES s vnitřním zátěrem zajišťuje voděodolnost. Údržba potahového materiálu je také snadná - drobné suché nečistoty vyčistíme suchým hadrem, houbičkou nebo kartáčkem, při větším ušpinění přibereme mýdlo a vodu, v případě velkého znečištění můžete povlak snadno sundat a pohodlně ho ručně vyprat. Nosnost cca 150kg.
Polyester je pevný a odolný materiál, který Vám, při standartním zacházení, zaručí dlouhou životnost výrobků. Gumový zátěr na vnitřní straně textilie zajišťuje voděodolnost vaků. Díky těmto vlastnostem je možné sedací vaky z PES se zátěrem používat, za vhodného počasí i venku.

POKUD BYSTE MĚLI ZÁJEM O TENTO VAK I S NÁPLNÍ, NAPIŠTE A POKUD BUDE MOŽNOST, DOMLUVÍME SE. 

Menu
--