Domů Zboží Od Bon Savon

„ KOUZLO AYURVÉDÝ „ – JEMNÉ KRÉMOVÉ MÝDLO

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce205 Kč
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od Bon Savon

Katalogové č.: 4031207
Zobrazení: 992x
Vloženo: 28.6.2013
Počet srdcí: 99x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: V předvánočním období objednávky vyřizují a expeduji maximálně do dvou dnů od zaplacení. Všechny výrobky mám skladem! Děkuji a těším se:-))) ❤️

Moji milí zákaznici máte jedinečnou příležitost poprvé seznámit s další verze marockého černého mýdla - ayurvédskou !!!

Ájurvéda doslova znamená- věda života. Je to sanskrtské slovo, skládající se ze dvou kořenů: ajus a vid, které znamenají život a vědění. Tato starověká indická doktrína zdraví a dlouhověkosti je nyní populární po celém světě. Od roku 1985  Ayurvéda je uznávaná Světovou zdravotnickou organizace, jako maximálně efektivní systém alternativní medicíny.

Krémové přírodní mýdlo je ideální pro ty, kteří ocení vlastnosti léčivých bylin a rostlin. Vytvořen přírodou pro vaše zdraví.

Vynikající krémové přírodní mýdlo s velmi jemnou texturou a extra obsahem avokádového a mandlového olejů s přidáním bílého jílu, konopného i rýžového prášku a ayurvédské bylinné směsi Triphala je vyrobené tradiční metodou za studena.

Tato ayurvédská směs bylin Triphala a olejů je prověřená tisíci lety pro nejlepší péči o vaši plet a pokožku.

Mýdlo vytváří jemnou krémovou pěnu, která šetrně myje a hydratuje, tonizuje, detoxikuje, podporuje mikrocirkulaci. Čisti plet do hloubky, vyhlazuje ji a stahuje póry. Zesvětluje a vyrovnává hyperpigmentaci (tón pleti) vyvolanou sluncem.

Krémové mýdlo může být použité jako sprchový gel nebo prostředek pro umývání.

Mýdlo má svěží přírodní bylinou vůni.

Přírodní krémové mýdlo je vhodný pro všechny typy pokožky a pleti bez ohledu na věk.

Použití:

Naneste rovnoměrně krémové mýdlo na vlhké tělo nebo plet, vmasírujte a důkladně opláchněte vodou.

Aktivní složky:

Ayurvédská směs bylin Triphala - je považována za základ ayurvédské medicíny. Je známá po staletí a uznávaná pro své jedinečné působení na organismus. Kombinuje tři druhy bylin: Amalaki, Bibhitaki a Haritaki.

Triphala působí regeneračně, má silné antioxidační vlastnosti a obsahuje vysokou hladinu vitamínu C (cca 20 x více než citrusové plody).

Konopný prášek - je dnes oblíbený mezi příznivci zdravého životného stylu. Vyznačuje se vysokým obsahem nenasycených mastných kyselin: omega-3 a omega-6, vitamínu E, C a skupiny B; je bohaté na minerály, zejména hořčík, železo, fosfor, draslík, vápník a zinek. Obsahuje totiž všech 20 známých aminokyselin včetně 8 esenciálních, které lidské tělo neumí syntetizovat. A navíc konopí má nejvyšší podíl esenciálních nenasycených kyselin. Proto má výrazné protizánětlivé, hojivé, analgetické a antibakteriální účinky.

Moučka z rýžových otrub - díky vysokému obsahu nenasycených mastných kyselin, jsou rýžové otruby cennou kosmetickou surovinou. Prozrazují pleti lesk a pružnost.

Bílý jíl má v obsahu přírodní sedimentární horniny, je bohatý na minerály, stopové prvky,  železo, zinek, křemík, hořčík, draslík, vápník. Lze ho využít provšechny typy pleti a to dokonce  i u velmi citlivých a suchých. Pleť neuvěřitelně vyživuje a navrací ji svěžest a hebkost. Díky velkému obsahu oxidu křemičitého pomáhá eliminovat toxiny. Jíl je také velice vhodný prosmíšený typ pleti.

Syrovátka -  prospívá lidskému tělu nejen vnitřně, ale i vnějším použitím. Má protizánětlivé účinky, proto je vhodná na citlivou pleť. Vyhladí pleť a podpoří přirozené regenerační schopností -pleť bude pružná a hebká. Reguluje pH, obsahuje vitamíny skupiny B.

Kozí mléko po tisíciletí využívaly ženy blahodárných účinků mléka na celý organismus a pleť díky obsahu bílkovin, mléčného cukru, vitaminů skupiny B a také díky vápníku, hořčíku, sodíku, draslíku a fosforu -  všechny tyto složky lze využít i v kosmetice.

 

Přírodní rostlinné oleje: avokádový, mandlový, olivový, kokosový, ricinový.

Saponifikováno KOH.

Mýdlo 100% přírodního původu bez jakýchkoliv chemických přísad, barviv a vůně.

Upozornění: 

Vzhledem k tomu, že mýdlo neobsahuje žádné konzervační látky, je lepší jej uchovávat v lednici.

Ekologie:

Pamatujte si, že pomocí přírodního šamponu, mýdel a mycích prostředku, kromě péče o své zdraví, budete přispívat k ochraně životního prostředí.

Baleno po 200 g do plastových kelímků s víčkem (materiál potravinářský PP).

Cena za 1 ks.

Cena poštovného bude upřesněna dle množství a objemu objednaného zboží.

Menu
--