Domů Zboží Od alma-ata

obojek na zápěstí - sleva z 340,-

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce0 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od alma-ata

Katalogové č.: 4238020
Zobrazení: 266x
Vloženo: 6.9.2013
Počet srdcí: 105x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Zelený naramek je již prodaný.

Romantičtějším povahám by asi lépe sedělo pojmenování náramek pro štěstí. Proč ne, vždyť se to na něm symboly štěstí jen hemží -čtyřlístky, knoflíky, srdíčka.

Textilní náramek na ruku široký 4cm, zelený s obvodem 22 cm a růžový 22,5 cm. Náramek lépe vypadá, pokud přesně dosedá na ruku, ale posunutím do patřičných míst toho dosáhnete i s volnějším náramkem. Změřte tedy ruku  v zápěstí a přidejte cca 5cm. Pokud chcete , aby náramek seděl naprosto přesně, měřte v místě, kde jej chcete nosit. Zachce-li se vám náramku na míru, vyberte si z vystavených, zašlete vnitřní poštou rozměry a já vám jej zhotovím.

Náramek je uvnitř vyztužen popruhem, čelní strana je sešita z vícero kousků látek, dalo by se říci, že je to patchwork, a ozdobena ruční i strojovou výšivkou, aplikacemi, prošíváním efektníma melírovanýma nitěma, korálky, barevně doladěno obyčejnými knoflíky nebo ručně mačkanými skleněnými, ručně předenou vlnou. Zapínání je velmi jednoduché, praktické a spolehlivé pomocí spony v barvě staromosaz. Zadní strana je z materiálu, který lemuje stranu čelní.

Náramek je možno prát, ručně při teplotě vody cca 40°C.

Každý náramek je originál. Všechny náramky můžete vidět zde.

Tento netradiční doplněk oblečení vám bude každá žena závidět.

Do objednávky, prosím, napište, který z těchto dvou náramků objednáváte (barvu, popř identifikujte dle knoflíku).

Mrkněte také na

Jehly pro špatně vidící.

Skutečný zázrak pro každého, kdo alespoň jednou ročně bere jehlu a nit do ruky.  Trápíme se, zastřiháváme, namáčíme a nit prostě do ouška nechce. Tyto jehly jsou vyrobeny jinou technologií než klasické jehly a kdo je poprvé použije, už jiné nechce. Mají speciálně tvarované ouško jehly, nit navlékáme prostým nasunutím shora ouška, malá pojistka zajistí, že ani při provlékání hustou tkaninou nit z jehly nevyklouzne.

Nedostižná věc pro každého, ať už švadlenku či poloslepého jedince. Dle statistiky na Googlu je špatným zrakem obdarováno 40% populace :-) Při objednávce jehel s jiným zbožím ušetříte na poštovném a uděláte radost sobě či někomu blízkému.

 

 

Menu
--