Domů Zboží Od qetino

obal na čtečku nebo tablet - Židle

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce149 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem
Platební kartyPlatební karty
Platební tlačítkoPlatební tlačítko

Další zboží od qetino

Katalogové č.: 4310481
Zobrazení: 422x
Vloženo: 27.9.2013
Počet srdcí: 82x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Obal na čtečku (nebo tablet) ve stylu zápisníku s pevnými deskami. Vnější strana obalu je potažená laminovanou látkou, na kterou je přenesená autorská fotografie. Na vnitřní straně je použitá černá bavlněná látka. Uchycení čtečky a zavírání obalu je na gumu.

Při čtení zůstává čtečka v obalu, hřbet je ohebný, takže se dá překlopit dospodu. Obal může sloužit i jako stojan (třeba při sledování videa na tabletu). 

POZNÁMKA: Termín autorská fotografie znamená, že jsem ji fotila já osobně, bohužel ale toto označení nedokáže nijak zásadně zvýšit její uměleckou kvalitu. Berte to jako užité umění... Bude mi potěšením udělat vám obal s vaší vlastní fotografií, jestli máte nějakou lepší (to není myšleno ironicky!) nebo prostě oblíbenou. Štěňata a koťata neberu, děti jenom důkladně prohnané Photoshopem. Co je na fotografii? No... pokud z fotek fotky není jasné, co je na fotce... tak jsou to židle naskládané na chodníku před kavárnou. V Istanbulu.

Obal, který je na fotografii, jsem vyrobila pro Kindle 4 nebo 5. Hodí se i pro Kindle Touch. Můžete si ale objednat stejný nebo podobný i pro jiný typ čtečky nebo na menší tablet, výroba většinou trvá 3-5 dní.

Menu
--