Domů Zboží Od Miroslava Šmídová

Ranní Luna (orgonit otevřený)

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Prodejce běžně nezasílá toto zboží do zahraničí. V případě zájmu však prodejce můžete kontaktovat pomocí Fler Pošty
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od Miroslava Šmídová

Katalogové č.: 4494283
Zobrazení: 66x
Vloženo: 12.11.2013
Počet srdcí: 33x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

...něžné zatoulané paprsky ranního srpečku Luny, která spěchá spočinout...

Minimalistický bytový harmonizér typu "orgonit", vyrobený podle vlastního originálního postupu a návrhu.
Vhodný k harmonizaci  a oživení energie v prostoru a příslušném sektoru dle feng-shui.

Vyroben z přírodně surových, neopracovaných a neleštěných kusů křišťálu - jeden s něžným zabarvením do růžova (růženín) a druhý s nádechem do fialova (ametyst). Valounky,  plné vnitřního světla,  jsou zavěšeny na dvou bílých textilních šňůrkách, v subtilních úponcích z postříbřené mědi.
Doplněny hroznem drobnějších křišťálů (14), kousky modrého křemene a akvamariny (5), amazonity (2) na ovinutých úponcích z postříbřené mědi,   a hrstí dřevěných korálků bílé, rezavé a lišejníkové barvy - pečlivě našitých na šňůrky,
Očko na zavěšení zdobí kovový přívěsek z uvedených materiálů.

Rozměry: celk. délka : 61 cm včetně kovového očka na zavěšení, křišťály 4 x 3 a 2 x 2 cm, menší kameny cca 6-12mm

Orgonit obsahuje VIDITELNĚ všechny potřebné harmonizační materiály (dle protokolu) pro účinné vyladění a čištění  prostoru od negativních energetických vlivů.
Formát  je určen pro harmonizaci prostoru o velikosti průměrně velké místnosti (asi 4x4m, podle specifické zátěže konkrétního místa i více;  při velké zátěži-GPZ, spodní voda, elektrosmog - se harmonizovaná plocha o něco zmenšuje...).
Velmi se osvědčil také při nenápadné očistné harmonizaci okolí lůžka, lůžka dlouhodobě nemocných osob či seniorských pokojů.

Křišťál: účinně čistí a harmonizuje své okolí, eliminuje nepříznivé energetické vlivy (GPZ, spodní voda, elektrosmog...)
Selenit : napomáhá čistotě prostředí, přináší Jin-jemnou energii ženského pólu, patronkou je bohyně Seléné (Luna), dokáže zmírnit neklid při měsíčních fázích (úplněk, novoluní)

Další otevřené orgonity najdete ZDE

" OPEN orgonit" - otevřený pohledu,  vznikl jako reakce na výskyt tzv. PRÁZDNÝCH ORGONITŮ, které někteří nepoctiví výrobci drze deklarují jako standardní, ale které neobsahují potřebné krystaly (neb do pryskyřičného objektu není vidět), či orgonity BEZ pozitivního vlivu.... (absenci energetického potenciálu vnímavý člověk vycítí, registrovla jsem už i negativně polarizované kusy !!!). Navíc pryskyřici nelze považovat za zcela přírodní materiál (stejně jako ostatní plasty, rovněž vyrobené z ropy)...
Proto jsem zvolila vlastní originální postup, vylučující nepoctivost a  umožňující jasně vidět, CO který orgonit obsahuje, a jenž ve výsledku stejně silně (spíše  silněji díky otevření materiálů) pracuje s energií prostoru.

AUTORSKÝ VÝROBEK,  RESPEKTUJTE, PROSÍM, AUTORSKÁ PRÁVA.

Všechny materiály byly náležitě energeticky očištěny a harmonizovány.

TOP nominace :
NĚŽNÁ JE NOC
OZDOBIT SE LETNÍM DNEM...
RECITUJ SMYSLNÉ VERŠE !
ZAJÓGUJME SI
JISKŘENÍ

Menu
--