Domů Zboží Od bara S

V lese 4 - didaktický polštářek

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce210 Kč
Možnosti platby
Platební kartyPlatební karty
Platební tlačítkoPlatební tlačítko

Další zboží od bara S

Katalogové č.: 4622805
Zobrazení: 305x
Vloženo: 13.12.2013
Počet srdcí: 73x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Autorský polštář z řady autorských hraček a "pracovních" nástrojů. Je určen pro procvičování dětské motoriky a rozvoj fantazie V ceně je potah i s vnitřním polštářem plněným dutým vláknem. (vše pratelné na 40°C)

Vyrobeno z lásky k dětem.

Velikost 40 x 40 cm, velikost použitých knoflíčků 25 mm. Pro děti do 3 let doporučuji provádět pravidelnou kontrolu pevnosti knoflíku.

Polštář je vyrobený z pevných bavlněných látek. Základní podklad je hnědý. Z jedné strany je hladká manžestrova plocha, ideální k ležení, na kterou se dá přesunout jako prvek zapínání se sponou. Z druhé strany pobíhají zajíčci a rostou houby v lese.

Zajičci jsou přichycení pomocí suchého zipu, který je pro svou zvukovou podobu oblíbený i dětmi do jednoho roku, kdy pořebují procvičovat první úchopy a posílit si "svaly" na správné psaní do budoucna :) Dále tu máme filcové houby, které jsou různě velké, zapínají se na knoflík a mají předkreslený tvar. Přirozeně tak dítě zjistí, že něco je malé a něco velké a i když ještě bude mít problém se zapínání knoflíčků, tak si s nima užije plno legrace. Na polštářku je nezbytná spona (branka) přes cestu s provlékacím plotem, kds se v budoucnu dají ttrénovat mašličky. Polštáře obsáhne téměř všechna vývojová stádia předškolních dětí.

Vše je předepráno v mýdlových ořeších. Nemusíte se bát barevné nestálosti, srážení, či alergických reakcí na běžné prášky.

Pro děti od 3 let, ale s dozorem rodičů se dobře zabaví i dítě mladší. Je dodáván s podrobným návodem k údržbě.

Další dětské hračky a pomůcky naleznete zde.

autorská licence bara S

Menu
--