Domů Zboží Od Eva Pitrunová

Ametystová gerbera - spona do vlasů

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce60 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od Eva Pitrunová

Katalogové č.: 5093793
Zobrazení: 455x
Vloženo: 30.4.2014
Počet srdcí: 181x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Romantická chvilka v zákoutí kvetoucí zahrádky. Vůně pestrých kytek láká včely, slunce si hraje s barvami...

Na fotce vidíte celonerezovou sponu do vlasů - ručně vyrobený autorský šperk. Spona velmi jemná, romantická, nepřehlédnutelná. Její koupí si pořizujete neopakovaný originální kousek z mé dílny.

Vyrobena je z atestovaného nerezu a bezolovnatého cínu s obsahem stříbra. Středovým kamenem je ametyst. Kámen je broušený - krásná luxusní cibulková brioletka. Jeho barva je velmi tmavá, sytá. Průměr kamene 7 mm. Na slunci se kámen částečně prosvítí.

Rozměr ozdobných aplikací je 85 x 32 mm v nejširších místech. Filigrán je pevně připevněn k nerezovému francouzskému zapínání (komponent délky 75 mm). Je to velmi kvalitní dovozový komponent, který při běžných podmínkách NEREZIVÍ. Mechanika je pevná a dobře udrží běžně hustý culík.

Zpracování je maximálně precizní a profesionální. Spona Vás nikde nebude škrábat, ani se zachytávat. Reliéf je  výrazně členitý, na omak příjemný. Všechny konce drátů jsou pečlivě zapraveny, zacínovány. Motiv je velmi pevný a dobře odolává mechanickému poškození. Spona Vám vydrží krásná celé roky.

Ušlechtilý nerez je netečný stálobarevný materiál, který neoxiduje, a nemění svou barvu. Není nutná žádná další údržba. Běžné nečistoty můžete opatrně očistit jemným kartáčkem a vodou se saponátem nebo tekutým pískem. Cínové kapičky můžete přeleštit Auronem (vata k cídění drahých kovů) nebo švédskou utěrkou.

Na přání můžu vyrobit např. náušnice, náramek, přívěsek, brož, ... nebo jiný kousek k sadě.

Menu
--