Domů Zboží Od Azareth

Rozkvetlý prsten

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Česká pošta - psaní doporučené150 Kč
Možnosti platby
Platební kartyPlatební karty
Platební tlačítkoPlatební tlačítko

Další zboží od Azareth

Katalogové č.: 5107951
Zobrazení: 190x
Vloženo: 5.5.2014
Počet srdcí: 95x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Slunce zaklepalo svým paprskem na zelené poupátko. Poupě se začalo pomaloučku otvírat a ukazovat světu krásu, kterou skrývá. Nejdřív se v něm objevili zářivě zelené lístečky, pak světle růžové kvítky a uvnitř... Tam byl ukrytý ten největší poklad - zářivý světle zelený kámen, který odrážel každý paprsek slunce.

Jarní prstýnek tvořený svěží kombinací zelené a růžové. Jeho střed tvoří světle zelená Swarovski rivolka, která je obšitá kvalitními TOHO korálky ve světle růžové a světle a tmavě zelené barvě. Prsten je velký a velmi výrazný, upoutá pozornost vždy a všude.

Prsten v povrchové úpravě rhodium je nastavitelný a krásně padne na každý prstík. Minimální průměr prstýnku je 18 mm. Rivolka je k prstýnku přilepena dvousložkovým lepidlem a celá je obšitá kvalitními japonskými korálky TOHO. Celková velikost obšité rivolky je 23 mm.

Tento výrobek se účastní soutěže v klubu "Soutěž/nesoutěž: barevné výrobky", na téma "KDYŽ ZAHRADA VONÍ JAREM". Všechny výrobky vyrobené na toto téma si můžete prohlédnout v hlasovacím blogu.

Menu
--