Domů Zboží Od Eva Pitrunová

Achátová kytice - brož

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Česká pošta - psaní cenné220 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od Eva Pitrunová

Katalogové č.: 5257818
Zobrazení: 101x
Vloženo: 24.6.2014
Počet srdcí: 38x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Autorský originální šperk - brož z kolekce "Polní kvítí". Letní procházka rozpálenou loukou - teplý vánek, slunce, léto.

Koupí tohoto šperku si kupujete originál - neopakovatelný autorský kus z mé dílny.

Použitým materiálem je atestovaný nerez drát. Střed zdobí achátová kulička (medově žlutá s tmavým žilkováním) - průměr 5 mm. Na slunci se krásně prosvítí a zdůrazní svou barvu. Dekorováno bezolovnatým cínem s obsahem stříbra. Zapínání je ruční výroby - systém "zavírací špendlík". Seřízen je tak, aby pojistný háček zabránil nechtěnému rozepnutí.  Rozměr brože: 45 x 25 mm.

Provedení je velmi precizní a profesionální. Všechny konce drátů jsou pečlivě zapraveny, zacínovány. Konstrukce je pevná - způsobem zpracování nerezového drátu zaručuje odolnost vúči mechanickému poškození. Šperk Vám vydrží krásný celé roky.

Nerezový drát neoxiduje, nemění barvu, neodírá se, nešpiní. Od běžných nečistot můžete očistit jemným kartáčkem a vodou se saponátem. Cín můžete přeleštit Auronem (vata k cídění drahých kovů - běžně koupíte v drogerii) nebo švédskou utěrkou.

Na přání můžu vyrobit různé kousky k sadě - např. náušnice, přívěsek, náramek, sponu do vlasů, prsten, čelenku... vše po domluvě.

Menu
--