Domů Zboží Od Klárčiny doplňky

Hortenzie

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce0 Kč
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od Klárčiny doplňky

Katalogové č.: 5337682
Zobrazení: 72x
Vloženo: 23.7.2014
Počet srdcí: 31x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Víkendová AKCE . Zásilkovna za 1,-

Víla je vyrobena s Láskou metodou suchého plstění z vyčesaného ovčího rouna, které prošlo barvením. Jedná se o křehkou bytost, která má ráda jemné zacházení. Výška vílenky je cca 15-17cm. Do balíčku mohu přiložit spínací špendlík, který slouží k přišpendlení k závěsu, zácloně, nebo jako dekorace na tašku či kabelku, je možné jí dotvořit křidélka, stačí si vybrat z nabídky: křidélka motýlí, křidélka jednoduchá..
Stejně tak i pomocí jednoduchého závěsu (jehla a nit) můžete vílku zavěsit do prostor svého milovaného domova. Odvážnější povahy mohou tuto éterickou bytost pověsit pod pergolu nebo do koruny stromů ve své zahrádce. Déšť, vítr, sníh, slunce i bouřky Vám vykouzlí bytost proměnlivou - my máme na každém stromě jednu, pomáhají nám s dobrou úrodou a za to jim děkujeme.
Ať Vám přinese Radost a spoustu spokojených dní...


K víle posílám i kartičku s energií dle Vašeho výběru: Láska, Zdraví, Štěstí, Úspěch, Bohatství, Pokora, Naděje, Sebedůvěra, Přátelství, Klid, Harmonie, Radost... Energii, kterou si vyberete, vkládáte víle do její moci...

 

Menu
--