Domů Zboží Od Eva Pitrunová

Perlová křídla - spona do vlasů

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Česká pošta - psaní cenné220 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od Eva Pitrunová

Katalogové č.: 5370791
Zobrazení: 402x
Vloženo: 4.8.2014
Počet srdcí: 139x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

...takový jemný šum, bílý vánek...
...tuším tu lehkost, obracím dlaň...

Spona do vlasů lehoučká jako dech, jako vánek motýlích křídel. Něžná, jemná romantická. Originální autorský šperk z mé dílny.

Vyrobena je z atestovaného nerezu a bezolovnatého cínu s obsahem stříbra. Motýlka zdobí dvě pravé říční perly. Perly jsou vrtané, pevně vsazené. 

Celkový rozměr spony z ozdobné strany je 90 x 30 mm. Filigrán je připevněn k francouzskému zapínání (komponent délky 80 mm). Mechanika je pevná a dobře udrží husté vlasy.

Zpracování je maximálně precizní, detailní, profesionální. Všechny konce drátů pečlivě zapraveny, zacínovány, zabroušeny. Spona se nikde nezachytává. Motiv je velmi pevný a dobře odolává mechanickému poškození. Struktura reliéfu je na omak výrazná, velmi příjemná.

Ušlechtilý nerez je stálobarevný materiál, který neoxiduje, neodírá se, nemění svou barvu, nešpiní. Běžné nečistoty můžete opatrně očistit jemným kartáčkem a vodou se saponátem nebo tekutým pískem. Vše s ohledem na pravé perly, nepoužívejte agresivní čisticí prostředky a horkou vodu. Cínové kapičky můžete přeleštit Auronem (vata k cídění drahých kovů) nebo utěrkou na šperky.

Koupí tohoto šperku si pořizujete jedinečný originální kus z mé dílny. Na přání můžu vyrobit např. náušnice, náramek, přívěsek, brož, ... nebo jiný kousek k sadě.

Menu
--