Domů Zboží Od Atelier Silvie

Kouzlo z čokolády

558 Kčza 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce125 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od Atelier Silvie

Katalogové č.: 558193
Zobrazení: 27x
Vloženo: 25.11.2009
Počet srdcí: 7x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
 Jde o šperk velmi výrazný, luxusní a atypický. Je to model pro osobnost, která je zcela svá, netouží se přiblížit všeobecnému vkusu, nosit to, co je právě "in", nechce nikoho napodobovat, ale právě naopak, chce se odlišovat. Jde o šperk pro dámu s vkusem a fantazií, která je vnitřně svobodná a dává to ráda najevo i výběrem šatů a doplňků. 

Tento šperk je vyroben ze 100%-ního hedvábí ručně malovaného teplem fixovatelnými barvami na hedvábí ve velmi světlém a lehkém přírodním odstínu zelené.

Teplem fixovatelné barvy tkanině částečně odebírají její jemnou splývavost a naopak ji mírně natuží. Právě pro tento efekt jsem tyto barvy zvolila, jejich zásluhou tkanina drží žádaný tvar a náhrdelník působí krásně bohatým a načechraným dojmem. Náhrdelník je doplněn naušnicemi provedenými ve stejné barevnosti i materiálu. Kovodíly jsem zvolila v barvě starého bronzu. Náhrdelník se zapíná velmi pohodlně, zvolené magnetické zapínání je i dostatečně spolehlivé. Obvod náhrdelníku je cca 42 cm. Na požádání jej mohu dodatečně prodloužit dle Vašich požadavků nastavením řetízku u zapínání. Stačí mi sdělit požadovaný rozměr vnitřní poštou.

Náhrdelník je možno prát, podrobný návod na praní a údržbu tvaru přikládám k výrobku.

    Menu
    --