Domů Zboží Od Eva Pitrunová

Barokní nebe

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce100 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od Eva Pitrunová

Katalogové č.: 5699711
Zobrazení: 612x
Vloženo: 8.11.2014
Počet srdcí: 229x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Poznávám tu vůni barokních hudebních nástrojů. Sytou, těžkou. Hudebníci již doladili... napětí ... ta krátká chvíle před začátkem koncertu...

Originální autorský přívěsek - netradiční šperk, celý ručně vyrobený. Motiv evokující vznešené oblé baroko.

Vyroben je z atestovaného nerezu a bezolovnatého cínu s obsahem stříbra. Středu dominuje velký tyrkenit ve tvaru slzy (22 mm) a dvě menší kuličky tyrkenitu (4 mm). Kámen má hladký polomatný povrch, krásnou sytou světletyrkysovou barvu s hnědým žilkováním.

Ušlechtilý nerez je netečný bezúdržbový materiál, který nevyžaduje žádnou další údržbu. Neoxiduje, nemění svou barvu, nešpiní, neodírá se. Běžné nečistoty můžete odstranit jemným kartáčkem a vodou se saponátem nebo tekutým pískem. Cín podle potřeby přeleštit utěrkou na šperky.

Přívěsek je detailně prezicně zpracován. Působí velmi vzdušně, jemně, nevšedně, slavnostně. Konce drátů jsou zapraveny, zabroušeny, zacínovány, nikde se nic nezachytává. Očka jsou spojená. Přívěsek Vám vydrží krásný celé roky. Materiál a způsob zpracování zaručuje velkou tvarovou stálost a odolnost.

Rozměr přívěsku je 70 x 35 mm. Zavěšen je na nerezovém řetízku. Zapínání je nerezová karabinka a očko. Celkový obvod kolem krku je 50 cm. Délku je vhodné si určit přímo na míru - řetízek můžu zkrátit, nebo přidat prodlužujícín očka. 

Koupí tohoto šperku si pořizujete originální kousek z mé dílny. Na přání můžu vyrobit další doplňky k sadě - náušnice, prstýnek, náramek, brož, sponu do vlasů, ... vše podle Vaší představy a mých možností. Kontaktujte mě vnitřní poštou.

Menu
--