Domů Zboží Od DOrTy

Barnabáš, králičí usínáček s bio dečkou v kapsici

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Zásilkovna100 Kč
Dobírka
Zásilkovna110 Kč
Možnosti platby
DobírkaDobírka
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem
Platební kartyPlatební karty
Platební tlačítkoPlatební tlačítko

Další zboží od DOrTy

Katalogové č.: 6209147
Zobrazení: 908x
Vloženo: 6.4.2015
Počet srdcí: 93x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Jsou prázdniny, a tak jsme se vám rozhodli udělat radost - 15.-17.7.vyhlašujeme jen a pouze pro naše flerovské zákazníky DOPRAVU ZDARMA!!!Jupííí!:))PS: cenu za dopravu vám smažeme při potvrzení objednávky

Králík Barnabáš je sice o kousek menší než ostatní DOrŤáci, ale tuhle drobnou "nevýhodu" hravě dožene svým mnohostranným využitím a funkčností. 

Barnabáš je totiž usínáček, což znamená, že je svému majiteli velmi nápomocen při někdy složitém procesu usínání v postýlce (Barnabáš pochopitelně funguje i při usínání na gauči, v autě, na dovolené, v letadle, autobuse, u babičky, na chatě, případně pod stanem...).

Pro náročné usínače je vybaven superspeciální nijak nebarvenou dečkou, jak jinak než v BIO kvalitě, kterou je možné dle libost žižlat, muchlat, cupovat, plácnout si ji přes obličej, nebo ji prostě chytit a pomocí ní tahat Barnabáše na předem vybrané místo v pelíšku. Tato báječná dečka je velmi pečlivě zašita do kapsičky na králičím bříšku, takže je nedílnou součástí chlupaťáka. V případě potřeby je možné ji celou šoupnout do kapsy - třeba aby se neumatlala.  

Barnabášova praktická velikost umožní jeho pohodlné umístění do menších batůžků, takže ho sebou nemusíte vláčet ve speciální králičí přepravce.   

Barnabáš je ušit ze světle hnědého plyše v kombinaci s oranžovo-žluto-červeným kanafasem, který je atestován pro děti od 0 do 3 let!!!!

Z kapsičky mu vykukuje dečka z pružného úpletu v BIO kvalitě (!!!), českého výrobce a s ceritfikací OEKO-TEX Standard 100.

Čumáček je z hnědého fleecu a oči vyšity bavlnkou. 

Údržba: králíka Barnabáše můžete bez obav šoupnout celého do pračky, Určitě to zvládne bez větších problémů.

Velikost: V: cca 18 cm (bez ušisek a nohou), Š: 1ě cm (v nejširší části tj. na bříšku:o)

Králík jako takový je autorská hračka - dekorativní předmět.

     

Menu
--