Domů Zboží Od Lonicera

Plochy a tvary - tunika „v suché trávě“ I.

840 Kčza 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce90 Kč
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od Lonicera

Katalogové č.: 6389563
Zobrazení: 182x
Vloženo: 10.6.2015
Počet srdcí: 31x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

… tunika založená na neobvyklém přátelství barev.

Kdo by to byl řekl, tyto dvě barvy se do sebe zahleděly na první pohled. Tmavě šedá příze s přízí barvy žlutozelené, těžko popsatelné – představme si suchou limetku, žlutou smíchanou s olivovou... a navíc odstínu nepravidelného, tvořícího jemný melír. Výsledný dojem je zcela nepřehlédnutelný, stačilo jen poskytnout oběma barvám dost plochy, aby se projevily.

Tunika je volně pletená z bavlněných stužkových přízí. Směrem ke spodnímu okraji se rozšiřuje a je dost dlouhá, abyste ji mohli nosit coby mini-šaty. Poslouží i jako zdařilá kamufláž širších boků. Je splývavá a přesto dostatečně široká v „sedací“ části. Naopak v horních partiích je poměrně subtilní, takže vás nebude zbytečně hřát ani v teplých letních dnech. Výstřih je obháčkovaný žluto-zelnenou přízí.

Fotografie tuniku předvádějí v roli velikosti 38. Díky svému velkorysému střihu ovšem poslouží i velikosti 40 a 42. Rozměry volně rozložené tuniky: šířka ve výši prsou cca 46 cm, šířka při spodním okraji cca 61 cm. Délka (od ramenního švu po spodní okraj): cca 74 cm. Je ovšem velmi „tvárná“, takže šířka lehce vyroste na úkor délky a naopak.

Tunika je předepraná, takže vám, při dodržování pravidel šetrného praní, nepřipraví žádné nemilé překvapení.

Materiál: 100% bavlna.

Menu
--