Domů Zboží Od Adisn1

Jaká tajemství skrývá babiččin deník..?

166 Kčza 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce0 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od Adisn1

Katalogové č.: 639265
Zobrazení: 79x
Vloženo: 15.1.2010
Počet srdcí: 44x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

..že by třeba recept na lektvar věčné lásky? :o)

 

 

Linkovaný notes Moleskine velikosti L (13 x 21 cm) , přírodní vazba vazba. 80 linkovaných stránek, posledních 16 listů lze vyjmout. Sešit pro každou příležitost. Uchová poznámky, rozvine myšlenky. Svázany v měkkém kartonu. Uvnitř je prostorná kapsa na poznámky a výstřižky.

Co naplat, romantickou básničku nebo povídku sice do počítače možná napíšete, ale... nějak to není ono. Není čas vrátit se o pár let zpět a dát zase šanci listu papíru? 

Čím je tento nepostradatelný pomocník tak výjimečný? Vším, a přesto byste to do něj neřekli..! Mimo jiné třeba rekordním počtem blogů a webů, které o zapisnících Moleskine vznikli. To se žádnému ?sešitku? dodnes nepodařilo. Přitom nemá ani pozlacenou nebo koženou vazbu, a ani nepatří do nějaké kolekce slavného návrháře. Za úspěch může především historie a osobnosti s ní spojené.Téměř totožný blok totiž používal známý představitel ztracené generace, americký spisovatel Ernest Hemingway, na črty a obrázky se zase hodil malíři Pablu Picassovi. Nejvášnivějším ?konzumentem? moleskinů byl ale britský romanopisec a cestovatel Bruce Chatwin. Před každou svou výpravou nezapomněl zajít do pařížského papírnictví v ulici Rue de l´Ancienne Comédie a nakoupit dostatečnou zásobu zápisníků. Ty s ním cestovaly po celém světě ? od Patagonie až po Austrálii - a sloužily dobře a věrně. O to víc muselo dobrodruha mrzet, když se jednoho dne roku 1986 objevila na dveřích obchodu cedulka s textem Moleskine opravdu není. Stodvacetiletá tradiční výroba zápisníků skončila.

Ale buďme spravedliví, Moleskine není jen ?navoněná reklama?. Opravdu patří k těm nejkvalitnějším pomocníkům. Desky diáře jsou velmi decentní, až puritánské, a při nahlédnutí dovnitř budete mít dojem, že jste našli na babiččině půdě staré nepopsané sešity, které se už dávno nevyrábějí. Prostě neskutečně stylová záležitost ? lehce zažloutlé stránky vyrobené z jemného italského papíru, papírová kapsa na různé ?tajnosti?.

Menu
--