Domů Zboží Od by Jitka Chmelíková

Didaktické látkové leporelo - pro kluky

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce65 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od by Jitka Chmelíková

Katalogové č.: 6466252
Zobrazení: 1105x
Vloženo: 10.7.2015
Počet srdcí: 42x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: !!!Prodloužená dodací lhůta!!! Aktuálně trvá odeslání balíčků 3-5 dnů od připsání platby na účet. Pokud spěcháte, napište mi. ;) Jitka, NosSiTo

Leporelo zábavnou formou podporuje smyslový vývoj dítěte. Rozvíjí především jemnou motoriku, logické myšlení a soustředění.  Je vhodné i pro postižené děti (děti s mozkovou obrnou, autismem,...). Cvičení praktického života je velmi důležitým základem pro další rozvoj dítěte.

Děti se při hře naučí různé druhy zapínání a zavazování.

Na titulní straně je praktická kapsička na zip, do které se vejdou všechny připínací dílky (To aby se na cestách nepoztrácely). Na první straně proplouvá rybička na knoflík kolem kamene připevněném druky. Aby mohl traktůrek vyrazit na pole, je třeba mu připnou kolečka pomocí knoflíku a druku. Dále se děti učí poznávat tvary a barvy. Červené autíčko na suchý zip má před sebou nebezpečné stoupání. Lodička vypluje na moře suchým zipem. Aby měla rychlou plavbu, je třeba roztáhnout plachty pomocí druků. Knihu uzavírá moudrá sova, která děti provlékáním dovede až k zavázání mašličky...

Leporelo je ušito ze 100% bavlny. Vyztuženo Ronarem 160 + 20 g/m2. Díky dostatečnému vyztužení se dětem z knížkou dobře pracuje.

Filcové připínací části jsou ušity ručně.

Rozměr podložky: cca 14 x 14 cm

Svým rozměrem je leporelo vhodné i na cesty, do čekárny u doktora, do parku na piknik...

Údržba: Pro zachování barev doporučuji čistit pouze vlhkým hadříkem. Nepoužívejte prací prostředky obsahující bělidla, či optické rozjasňovače.

 

Menu
--