Domů Zboží Od Cipisk

Cedulka na dveře

333 Kčza 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Prodejce běžně nezasílá toto zboží do zahraničí. V případě zájmu však prodejce můžete kontaktovat pomocí Fler Pošty
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od Cipisk

Katalogové č.: 684898
Zobrazení: 555x
Vloženo: 6.2.2010
Počet srdcí: 132x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Pro ty z Vás, kterým se líbí, mohu vyrobit jmenovku na dveře. Každé písmenko je vyřezáno z dubového dřeva, výška velkého písmene je cca 18 mm, malá písmena měří přibližně 10 mm; jejich tloušťka může být od 1 do 4 mm. Podkladovou destičku zhotovím v rozměrech podle Vaší potřeby, standartně je to 150x30 mm. Moření či lakování mohu provést Vámi zvoleným materiálem; osobně preferuji fermež nebo tekutý vosk, ale ani bezbarvý lesklý lak není špatný. Krásně pak vynikne kresba dřeva.

Vím, že je cena vyšší než za běžnou jmenovku z obchodu, ale taky je docela fuška všecka ta písmenka vyřezat, zabrousit, nalepit, nalakovat... 

Hotová jmenovka pak skvěle ozdobí dveře Vašeho bytu či kanceláře a můžete si být jisti, že hned tak někdo ve Vašem okolí podobnou mít nebude.

Máte -li zájem o tento výrobek, napište mi, prosím, do vzkazu požadovaný text a rozměry cedulky. Po jejím zhotovení (nejpozději do týdne) Vám zašlu její fotografii a bude -li se Vám líbit, po úhradě Vám ji zašlu poštou. Tu cedulku, ne tu fotku.

Cedulky na některých fotkách zde jsou ještě "syrové" - nenalakované, nedokončené. Po zaleštění a nalakování se ještě zvýší kontrast i jas.

    Menu
    --