Domů Zboží Od Meduška - medové dárky

Med a sušené fíky 250g

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Zásilkovna80 Kč
Dobírka
Zásilkovna291 Kč
Možnosti platby
DobírkaDobírka

Další zboží od Meduška - medové dárky

Katalogové č.: 7179526
Zobrazení: 1926x
Vloženo: 25.2.2016
Počet srdcí: 113x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Pro opravdové sladkomily!

40% fíly + 60% med.  

Můj osobní dojem z této pochoutky? Náramná sladká dobrota! Každý fík je navíc ještě rozkrojen, aby došlo k ještě lepšímu propojení chutí:-) Níže uvádím pár citací.

Fíky jsou lehce stravitelné a působí nejen močopudně, ale i jako mírné projímadlo. Jejich konzumace se doporučuje zejména při těchto problémech:

Fíky bez ohledu na způsob přípravy, ale především sušené a krátce před požitím namočené ve vodě nebo uvařené v mléku působí proti respiračním infekcím. Zmírňují kašel, ulehčují vykašlávání a změkčují dýchací cesty. Jejich konzumace se doporučuje v případech chronické bronchitidy, ale i při akutních stavech způsobených nachlazením či chřipkou.

Fíky ve všech podobách jsou pro svůj osvěžující účinek velmi vyhledávanou potravinou při anémii a fyzické či psychické únavě. Těhotné ženy a kojící matky, adolescenti a všichni, kdo vykonávají fyzicky (např. dělníci, sportovci) nebo psychicky (např. studenti) náročnou činnost, najdou ve fících výživnou, lehce stravitelnou a energeticky vydatnou potravinu.

Menu
--