Domů Zboží Od kasilka

Myšička Bedřiška - interaktivní hračka

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Prodejce běžně nezasílá toto zboží do zahraničí. V případě zájmu však prodejce můžete kontaktovat pomocí Fler Pošty
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od kasilka

Katalogové č.: 7349683
Zobrazení: 435x
Vloženo: 18.4.2016
Počet srdcí: 173x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Krásná barevná háčkovaná hračka pro miminko ve tvaru veselé myšky. Uvnitř chrastítko, barevný plastový háček na zavěšení, pískátko a kousátko trojúhelník. Obsahuje také chladící kousátko. Výška cca 42 cm (včetně kroužků).

Tato myšička již majitele má, ale lze udělat další. Kroužky, kousátko a kousátko trojúhelník se může od fotografie  lišit podle dostupnosti. Pokud máte speciální přání, pište vnitřní poštou, děkuji.

Vhodné i na zavěšení na kočárek. Miminko rozhodně zaujme, vyzkoušeno na dceři :-)

Materiál:

  • Příze - 100% bavlněná příze značky Nela s atesty pro děti do 3 let
  • Výplň - duté vlákno, tzv. "polyesterové kuličky", tvarovaný 100% polyester - český výrobce!
  • Plastové kroužky - modelování na šesti očkách vytváří měkký povrch, vhodný ke kousání. Splňuje bezpečnostní normu ASTM F-963 a ČSN EN 71-1.
  • Kousátko - Chladící kousátko zmírňuje bolest v průběhu prořezávání zoubků. Speciálně tvarovaný povrch zajišťuje jemnou masáž dásní. Je vyrobeno z netoxického měkkého plastu vyplněného destilovanou vodou. Před použitím můžete nechat kousátko zchladit v ledničce. Nezmrazujte ani nepřevařujte! Neobsahuje BPA - bisfenol A, což je škodlivá chemická sloučenina, která se obvykle používá při výrobě plastů!
  • Chrastítko - Plastové chrastítko vhodné k výrobě hraček. Vyrobeno z ABS v souladu s mezinarodními normami ISO9001:2008. Průměr 20 mm a tloušťka 11 mmChrastítko je umístěno uvnitř hlavičky, nelze vytáhnout!!
  • Pískátko - je vháčkováno do hračky a splňuje základní požadavky dle zákona č.22/1997Sb.o technických požadavcích na výrobky v plné znění a Nařízení vlády ČR č. 89/2011Sb.,o technických požadavcích na hračky v plném změní a které transponuje směrnici Rady č. 88/378/EHS, ve znění pozdějších předpisů, týkající se bezpečnosti hraček.
  • Kousátko trojúhelník - kousátko se strukturovaným povrchem pro snadnější prořezávání zoubků. Vyrobeno z EVA v souladu s mezinárodními normami, neobsahuje BPA (Bisfenol A)..

Více o materiálu zde.

Údržba:

Hračku lze prát ručně při teplotě 30C. Neprat v pračce, ani sušit v sušičce. Kroužky a kousátko omyjte navlhčeným hadříkem s jemným saponátem.

Chcete se dozvědět více o výrobě hraček či se podívat jak vypadá hračka po měsících používání? Mrkněte sem.

Jedná se o moje autorské výrobky, každý kus je originál, proto děkuji, že nekopírujete.

Lhůty dodání jsou pouze orientační. Většinu objednávek jsem schopna vyrobit do týdne, ale může se stát, že se některé objednávky opozdí (přeci jen se starám o dvě malé děti Úsměv). Pokud se chcete ujistit o době dodání, pište vnitřní poštou nebo využijte kategorii IHNED skladem ÚsměvDěkuji

Ukázka jiného barevného provedení:

Menu
--