Domů Zboží Od LohasInLove

Odpuštění amulet - JASPIS a ZÁHNĚDA

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce100 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem
Platební kartyPlatební karty
Platební tlačítkoPlatební tlačítko

Další zboží od LohasInLove

Katalogové č.: 7374780
Zobrazení: 41x
Vloženo: 26.4.2016
Počet srdcí: 12x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Magický amulet s červeným jaspisem a záhnědou, obdařen mimořádnou mocí dvojitého uzemnění, kdy oba kameny působí na první čakru - čakru vztahů. V té jsou uchovány emoční zranění, které nás mohou provázet celým životem.

Pro ty, jež jsou připraveni odpustit sobě i druhým a tím se vyléčit.

Může být použit jako amulet plnící určitý účel nebo jako krásný doplněk. Dodáván s povoskovanou šnůřkou na zapínání v hnědé barvě.

Velikost: 6 x 1.5 x 1 cm

Červený jaspis dodává jemné podněty. Uzemňuje energii a napravuje nepříznivou situaci. Červený jaspis vynáší  na světlo problémy ještě dřív, než se příliš rozrostou, a nabízí vhled do těch nejobtížnějších situací. Představuje ideální ,,korálek nářků", který dokáže uklidnit rozbouřené city, pokud si s ním pohráváme.

Spojuje s elementární silou Země. Učí nesobeckosti a skromnosti, posiluje krev, propůjčuje vitalitu, stabilitu a trpělivost. Pročišťuje a transformuje fyzické tělo do síly a vytváří tím pocit klidu a bezpečí.

Léčivé účinky: podněcuje činnost základní čakry. Čistí a stabilizuje auru a posiluje hranice osobnosti. Jedná se o kámen, který přináší zdraví a sílu a odstraňuje jedovaté látky z oběhového systému,
krve a jater. Odstraňuje rovněž zablokování v játrech a cévách.

Záhněda je jedním z nejúčinněji fungujících uzemňovacích a ukotvovacích kamenů. Současně umí během meditace zvyšovat vibrace. Jde o ochranný kámen se silným napojením na zemskou a základní čakru.

Záhněda nás učí, jak se rozloučit se vším, co již neslouží svému účelu.

Použití: 

  • dodává sílu při rozhodování
  • přináší úlevu od strachu
  • rozhání deprese a navozuje stav emocionálního klidu
  • napomáhá přijmout fyzické tělo a jeho sexuální povahu
  • pomáhá očistě mysli pro meditaci.

Léčivé účinky: Záhněda je účinná při léčení břicha, kyčlí a nohou. Přináší úlevu od bolesti - včetně bolestí hlavy - a prospívá rozmnožovacím orgánům, svalům, nervové tkáni a srdci. Potlačuje křeče, posiluje záda a zvyšuje odolnost nervové soustavy. Jedná se o kámen, který napomáhá ukládání minerálů a reguluje rovnováhu tekutin v těle.

Upozornění: Tento přívěšek nenahrazuje lékařskou péči.

Menu
--