Domů Zboží Od Eva Pitrunová

Souhvězdí Dryády - brož

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Česká pošta - psaní cenné220 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od Eva Pitrunová

Katalogové č.: 7449596
Zobrazení: 283x
Vloženo: 22.5.2016
Počet srdcí: 83x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Za každou Dryádu, za každý strom. Rozsvítí se hvězda v souhvězdí...

Foto soutěže je příspěvkem projektu "IN-SPIRARE" klubu "Wire - wrapping".

Neobvyklá filigránská brož, která ozdobí Vaši halenku, svetřík či kabelku. Autorský šperk - originální doplněk.

Vyrobena je z bronzu a bezolovnatého cínu. Středu dominuje ručně opracovaný provrtávaný valounek ořechového dřeva. Rozměr dřívka je 32 x 25 mm. Jeho barva je tmavě hnědá, je naimpregnovaný včelím voskem.

Zapínání je vlastní výroby (ne komponent) - patent "zavírací špendlík" se zahrocenou špicí. Seřízen je tak, aby při zapínání kladl odpor a dal se zacvaknout. Eliminuji tak možnost nechtěného rozepnutí. Zapínání je vyrobeno z hypoalergenního Osteofixu. Zapínání má 32 mm a jeho velikost bude vyhovovat svetříku, saku, halence, šátku, kabelce... Pro připnutí k lehké látce bude potřeba ze spodní strany podložit kouskem filcu.

Bronz je kov téměř totožného vzhledu jako měď. Ve srovnání s mědí je však tvrdší a pevnější - šperky z bronzu mají dobrou tvarovou stálost a pevnost. Kov je patinovaný. Nedoporučuji jej čistit agresivními čističi a rozpouštědly (saponát, tekutý písek), aby nedošlo k ostranění patiny a úplnému vyčištění kovu na světlerůžovou barvu. Běžné nečistoty odstraňte jemným kartáčkem a vodou.

Šperk je vyroben precizně, detailně. Působí velmi neobvykle, jemně. Konstrukce je pevná a výborně odolává mechanickému poškození. Celý motiv je prostorově plasticky tvarován, struktura reliéfu je výrazná a příjemná na omak. Všechny konce drátů jsou pečlivě zapraveny, zabroušeny, zacínovány. Nikde se nic nezachytává, nezatrhává. Brož Vám vydrží krásná celé roky.

Délka šperku je 40 mm, šířka v nejširším místě 32 mm. Brož váží 7,5 g.

Menu
--