Domů Zboží Od GALENA.SHOP

Náramek jaspis-tygří oko-láva

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce140 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem
Platební kartyPlatební karty
Platební tlačítkoPlatební tlačítko

Další zboží od GALENA.SHOP

Katalogové č.: 7712783
Zobrazení: 164x
Vloženo: 28.8.2016
Počet srdcí: 32x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Přejete si šperk z nějakých konkrétních kamenů? Ráda ho vyrobím dle Vašeho přání.

Náramek tygří jaspis, červené tygří oko (býčí oko) a láva, navlečené na silonovém vlasci, velmi pevné magnetické zapínániK náramku lze dokoupit pojistný řetízek proti náhodnému rozepnutí a ztracení.

Pro zápěstí s obvodem do 18cm. Lze upravit dle vašeho obvodu zápěstí. Návod: jak vybrat velikost náramku.

Poznámka: Není určeno k nošení při koupání nebo sprchování.

Jaspis - proslul jako ,,nejlepší živitel". Nabízí oporu a pomoc ve stresu, přináší klid a uvědomění celku, pohlcuje negativní energii a současně pročisťuje a uvádí do rovnováhy čakry a auru. Odstraňuje z prostředí elektromagnetické i jiné znečistění včetně radiace. V duševním životě přináší jaspis odhodlání k naplnění všech záměrů, dodává odvahu pronikat ke koření problému, nabízí pomoc během konfliktů, zvyšuje organizační schopnosti, povzbuzuje rozvoj představivosti a proměnu myšlenek v činy. Přináší pomoc během dlouhodobých nemocí a dodává tělu energii.

Tygří oko - je ochranný kámen, který se tradičně nosil jako talisman proti nepřátelským myšlenkám a kletbám, napomáhá při dosahování cílů, hledání vnitřních zdrojů a zvyšování srozumitelnosti záměrů. Na rozumové úrovni vyrovnává činnost obou mozkových hemisfér a zvyšuje jejich praktické využití, napomáhá sbírat roztroušené informace a vytvářet z nich jeden komplexní celek, usnadňuje řešení dilemat a vnitřních konfliktů. V duševním životě pomáhá rozeznat vlastní nadání a schopnosti, upozorňuje na chyby, které je nutno překonat, podporuje ty, kdo jsou příliš závislí na druhých, a pobízí je, aby se odhodlaly ke změnám, potlačuje deprese a zlepšuje náladu. Tygří oko červené (býčí oko) kromě všeho uvedeného přináší povzbuzení a nabízí motivaci.

Láva - je silný ochranný kámen, pomáhá odrážet fyzické i psychické útoky a vrací útočící energii zpět k původci, podporuje proces léčení a uzdravování. Na duševní úrovní zvyšuje sebedůvěru, pomáhá k rozvoji představivosti, aktivuje logické myšlení, ochraňuje před špatnými vlivy. Láva posiluje imunitu a zvyšuje obranyschopnost organizmu, hojí následky tělesných a duševních traumat, klidní emocionální výkyvy a stres.

Čistění a nabíjení:

Jeden z nejsnazších způsobů čistění je náramek zasypat mořskou soli po dobu ne více než 3 dny a nabíjet několik hodin na denním světle, ale ne na přímém slunci. Aby kameny pomáhaly a dávaly nám jen pozitivní energii, musíte je pravidelně čistit a nabíjet.

Menu
--