Domů Zboží Od DOrTy

Vačice Berta a její velká máma

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Zásilkovna100 Kč
Dobírka
Zásilkovna110 Kč
Možnosti platby
DobírkaDobírka
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem
Platební kartyPlatební karty
Platební tlačítkoPlatební tlačítko

Další zboží od DOrTy

Katalogové č.: 7877492
Zobrazení: 372x
Vloženo: 19.10.2016
Počet srdcí: 45x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Jsou prázdniny, a tak jsme se vám rozhodli udělat radost - 15.-17.7.vyhlašujeme jen a pouze pro naše flerovské zákazníky DOPRAVU ZDARMA!!!Jupííí!:))PS: cenu za dopravu vám smažeme při potvrzení objednávky

Po delší době tu máme novinku a hned dvojitou! Vačici Bertu a její obětavou a stále pečující maminku, velkou Bertu, které paří do skupinytzv. Muchláčů. 

Tihle muchláči jsou moc zábavní a přátelští - ve svých bříškách sice neukrývají třešňové pecky, a tak je celkem zbytečné cpát je do mikrovlnky a chtít po nich, aby hřáli jak o život, zato jsou ale velmi měkoučcí a dá se s nimi nejen hrát, ale třeba na ně odložit hlavičku při dlouhém cestování v autosedačce, případně klasicky v pelíšku, když je čas dobře se vychrupnout.

Nerozlučná dvojka Berta a Berta spolu nejčastěji tráví čas lovením žížal, běháním po polích a sem tam rozrochají i nějakou tu popelnici (to vačice obzvlášť rády), ale nebojte se, dělají to jen ve vzácných případech, vědí, že by se kompletně umatlaly a že by to mohlo znamenat problémy při nočním uspávání svých nových majitelů. Pokud se vám ale stane, že vám přeci jen prozkoumají odpadkový koš, nebo kontejner před domem, nevěšte hlavu a špoupněte je do pračky na 30 stupňů. Následně je pak můžete umístit i do sušičky, zvládají to dobře:o)

Obě Berty můžete krmit banány, jahodami, vánočními perníčky a řízky. Malá Berta má pak ve zvláštní oblibě Karlovarské oplatky.

Za žádných okolností jim však nedávejte houby, třešně a starý chleba - copak o to, snědí to bez problémů, s největší pravděpodobností by to ale nemuselo dopadnout dobře! 

POZOR! Vačice jsou nerozlučná dvojka, proto je také můžte zakoupit pouze dohromady. Jinak by nám tu brečely, a to si prostě nemůžeme dovolit, mohla by nám z toho taky prasknout hlava!!! 

Berta i její máma jsou ušity z světlounkého plyše v kombinaci se barevnou bavlněnou látkou české výroby a starorůžové aplikace jsou kanafasu. Čumáček je z černého fleecu, oči vyšity bavlnkou.

Bříško mají plné měkké a tvarově stálé PES kuličkové výplně, která má zdravotní atest a pochází od českého výrobce.

 

Velikost: Berta, velká máma -  cca 47 cm (včetně nohou, ale bez ušisek), Š: cca 17 cm (v nejširší části tj. na bříšku:o)

Berta, malá - cca 25 cm (včetně nohou, ale bez ušisek), š.: cca 13 cm

Králík jako takový je autorská hračka - dekorativní předmět.

 

Menu
--