Domů Zboží Od DOrTy

Dortíková vačice Terezka s pelíškem v krabičce

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Zásilkovna100 Kč
Dobírka
Zásilkovna110 Kč
Možnosti platby
DobírkaDobírka
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem
Platební kartyPlatební karty
Platební tlačítkoPlatební tlačítko

Další zboží od DOrTy

Katalogové č.: 7949478
Zobrazení: 198x
Vloženo: 7.11.2016
Počet srdcí: 41x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Jsou prázdniny, a tak jsme se vám rozhodli udělat radost - 15.-17.7.vyhlašujeme jen a pouze pro naše flerovské zákazníky DOPRAVU ZDARMA!!!Jupííí!:))PS: cenu za dopravu vám smažeme při potvrzení objednávky

Tahle dotíková vačice se jmenuje Terezka, je dost roztomilá a extra praktická - jednak není velká jako sousedovic zahradní altánek, takže si na její přepravu nemusíte objednávat speciální stěhováckou firmu, jak tomu v případě některých plyšounů bývá a jednak je zvyklá bydlet ve své útulné plechové krabičce, kde má veškerý pelíškový konfort - měkkou fleecovou matraci, polštářek a peřinku, které jsou stejně jako naše velké dortí deky z jedné strany fleecové a z druhé krásně bavlněné.

Terezka je oblečená do bavlněné kostkované sukýnky v pase nabírané a okolo krku má fleecovou šálku - přeci jen, zima je už za dveřmi, tak aby nenastydla!

Terku můžete kamkoli nosit, z krabičky nevyskuje, jen občas usne opravdu tvrdě, a to je pak trochu problém probudit ji. A občas bohužel chrápe... (za to se velmi omlouváme, bude to s největší pravděpodobnstí konstrukční chyba, ale nemůžeme přijít na to, jaká...) 

   

Tahle roztomilá vačice nevznikla tak úplně náhodou. Může za to naše Emilka. Už od chvíle, co objevila existenci hraček, miluje malé postavičky jen tak do ruky a pokud se jedná o postavičku která je muchlacího typu (rozuměj plyšová, ale tak trochu panenka), je to neuvěřitelná paráda!
Navíc, pokud je k takové postavičce připojeno i obydlí (improvizované, nebo originální) je radost ze hry téměř desetinásobná:o)). Takže u nás Terezka pod vánočním smrkem 100% chybět nebude! 

Rozměry: 

Terezka: V: 11 cm bez nožiček, s nožičkami 20 cm, Š: cca 6 cm
Krabička: V: 7 cm, Š: 10 cm, D: 14 cm

Terezka je ušita z měkoučkého wellsoftu, krabička je plechová:o)

Terka je autorská hračka, dekorativní předmět, nevhodný pro děti do 14 let!

Menu
--