Domů Zboží Od Lajky

Fudži

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Prodejce běžně nezasílá toto zboží do zahraničí. V případě zájmu však prodejce můžete kontaktovat pomocí Fler Pošty
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od Lajky

Katalogové č.: 8006828
Zobrazení: 466x
Vloženo: 21.11.2016
Počet srdcí: 48x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Každý kus je originál, tudíž se rozměry u některých výrobků, které vytvářím opakovaně, můžou lišit, počítejte prosím s tím , že některé výrobky budou mít cca o pár milimetrů, či centimetrů méně , či více.

Ostrov Honšú a jeho posvátnou horu Fudži jsme navštívili při poslední cestě letošního "Mařenovského putování", my ženy jsme měly štěstí, že žijeme ve 21. století, do roku 1868 byl přístup na vrchol hory povolen jen mužům. Nejvhodnější podmínky pro výstup na Fudži je období letních měsíců- července a srpna. Na vrcholu i tak byla značná zima, neboť je stále zasněžen, ale byli jsme vybaveni krémem na opalování, kloboukem, huňatým svetrem, větrovkou, kvalitní turistickou obuví, baterkou, písní proti trudomyslnosti a dostatečnou zásobou pitné vody.

K vrcholu se dá vyjít některou z šesti upravených cest. Kolem východní části hory byla zřízena lanovka; její provoz je však limitován aktivitou sopky. Například se lanovka nedoporučuje kardiakům, epileptikům a alergikům - neboť její cesta vede nad lávovými poli, ze kterých mohou stoupat plynové sopečné výpary. Proto část výpravy zůstala v základním táboře a zbytek cesty absolvovali jen zdatní jedinci!

Díky tomu vám mohu i já zprostředkovat nezapomenutelný zážitek z blízkého kontaktu s touto posvátnou horou.

Lajky vám nabízí lampu Fudži, se stoupajícím dýmem k nebesům, která váš obývací pokoj promění v malé Japonsko a vy budete svědky probouzení hory, její jedinečné erupce a světelné efekty vás ohromí. To vše bezpečně, bez hrozby újmy na zdraví, či snad na životě. ? Jelikož má oheň očistný charakter a je mezníkem, mezi starým a novým, není vhodnějšího okamžiku, než dlouhé večery adventu strávit "meditačním hleděním" do vlastního ohýnku, do vlasního nitra.

Lampa je vysoká 35 cm, průměr 23 cm

--------------------------------------------------------------------------

Výrobek vznikl v rámci meziklubového klání MaŘeNa, na ročníkové téma MaŘeNa na Cestě kolem světa za 366 dnů
V tomto kole tvoříme na téma "ZEMĚ VYCHÁZEJÍCÍHO SLUNCE".
Soutěžím za klub Keramika a porcelán
V tomto fler boxu najdete všechny naše soutěžní výrobky. Zde odkaz na hlasovací Finálový blog

Menu
--