Domů Zboží Od Gemmis

Přinášející radost a bohatství.....

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Česká pošta - psaní cenné150 Kč
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od Gemmis

Katalogové č.: 815904
Zobrazení: 17x
Vloženo: 18.4.2010
Počet srdcí: 95x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Originální, autorský ručně tvořený, pájený šperk z dílny Ti-No.2

Šperk z cínu je patinovaný, leštěný a povrchově ošetřený. Vsazenýmy kameny jsou kuličky Tyrkysu a zoubky Jaspisu mokait.

Velikost šperku 5 x 2,3cm bez háčku. Měděné háčky jsou z kvalitního bižuterního kovu. V případě zájmu je možné je vyměnit za antialergické. Náušničky jsou lehké..

Tyrkys vlastnosti: náleží receptivní energii, planetám Venuše a Neptun, elementu země. Je to posvátný, ochranný léčivý kámen. Kámen štěstí, amulet cestovatelů. Vhodný pro meditace, zvyšuje intuici. Vyrovnává mužskou a ženskou energii, neutralizuje elektromagnetický smog, dodává sílu, uklidňuje řečníky před projevem na veřejnosti, podporuje kreativitu, brání sebepoškozování. Přináší vnitřní klid, působí proti depresi,  strachu a stavech vyčerpání. Podporuje romantickou lásku. Majiteli přináší radost a bohatství.

Léčebné užití: snižuje horečky a bolesti hlavy, předchází migrénám, zlepšuje imunitní systém. Vhodný pro detoxikaci a proti zánětům. Reguluje kyselost v organizmu a působí pozitivně na žaludek. Posiluje zrak, potlačuje křeče, působí na dnu, harmonizuje meridiány

Užití: ochrana, láska, přátelství, odvaha, peníze, štěstí, léčení Mokait Jaspis má receptivní energii, přiřazen planetě Saturn a náleží elementu země. Dodává hluboký klid a rovnováhu v každé situaci, přináší touhu po nových experimentech a pomáhá čelit jejich důsledkům, ukazuje všechny možnosti a pomáhá vybrat jedinou správnou, zmírňuje nervozitu a stres, stabilizuje tělo, posiluje imunitu, léčí zranění, záněty horních cest dýchacích, uvolňuje suchý kašel, aktivuje játra, slezinu a čistí krev.
    Menu
    --