Domů Zboží Od Skaláci

Trocha lásky - Víra (větší, 40 cm)

445 Kčza 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Prodejce běžně nezasílá toto zboží do zahraničí. V případě zájmu však prodejce můžete kontaktovat pomocí Fler Pošty
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od Skaláci

Katalogové č.: 9313898
Zobrazení: 380x
Vloženo: 19.2.2018
Počet srdcí: 132x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Milý návštěvníci,velmi se omlouvám,ale vzhledem k dlouhodobější nemoci nestíhám reagovat na všechny Vaše milé vzkazy,srdíčka apod.Pavla

   Trocha lásky pro radost, jako dárek či jen tak pro potěšení . My jí doma máme dost, tak se rádi podělíme :-) .  Láska - to je i víra, že po všech chmurech a smutcích zase bude líp, vše se vyjasní a bude tak, jak má být , stačí jen uvěřit, zahledět se na blankytně modré nebe, přivřít oči a snít... Zase vyjde slunce a vše bude bez jediného mráčku, jasné, čisté a plné víry v lepší dny. Srdíčkový závěs je ověnčen nebesky modrými korálky připomínajícími pomněnkově modré nebe,  celkem cca 400 kusů korálků . 

      Drátovaný závěs - světlohra - se skleněnými korálky různých velikostí. Možno zavěsit do prostoru, na zeď , do okna , terasu, pergolu, ale raději mimo dosah děšťových kapek. 

     K výrobě použit železný drát a výhradně skleněné korálky z 99% české výroby, některé velmi staré až starožitné, jiné novější. Každý závěs obsahuje okolo 400 kusů korálků různých velikostí ( od několika cm do několika mm ) a tvarů v provedení čirém, AB efektem, mléčném, opálovém, broušené, hladké  ..., zkrátka v takovém, co se mi doma v truhličce za ty roky nashromáždilo, zavadilo o prsty a na srdíčku zalíbilo . Srdíčka jsou jimi doslova  "prošita" skrz na skrz ( a mé prsty také :-) ). 

      Doporučuji zavěsit do blízkosti okna či světelného zdroje, sluníčko rozehrává svými paprsky neopakovatelnou světelnou hru prosvítajíc barevnými korálky. I beze světla umí srdíčka potěšit - to pak ve hru vstoupí a na pódiu zazáří korálky neprůsvitné, mléčné apod. úpravě . Závěs je po jemném dotyku či zavanutí vánku otáčí .

     V nabídce závěsy i v jiných barvách , popř. je samozřejmě možno dle Vašeho přání  po domluvě vyrobit jiný či podobný v různé barevné úpravě - stačí říct ... 

  Délka cca 38- 40 cm ( dle délky háčku a ukončení ). 

Menu
--