Domů Zboží Od MadeByBrií

Kontrastní stimulační sada pro miminko

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Prodejce běžně nezasílá toto zboží do zahraničí. V případě zájmu však prodejce můžete kontaktovat pomocí Fler Pošty
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od MadeByBrií

Katalogové č.: 13315867
Zobrazení: 61x
Vloženo: 29.4.2022
Počet srdcí: 1x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Využijte poštovné za 30.-Kč třeba na novou nabídku kojících korálů, přebalovacích podložek nebo korunek-čelenek.

se skládá z velké mušelínové zavinovací pleny/osušky 110x130cm, kontrastního leporela s 8 obrázky a černobílého klipu na dudlík.

Miminka milují černobílé kontrastní předměty. 

Novorozenec vidí jen malou část, zrak se mu postupně vyvíjí. Ale už od 2. týdne života začínají vnímat kontrastní prostředí, především právě černobílé předměty a vy můžete pomoci svému miminku trénovat jeho zrakové funkce.

Černobílé hračky miminko snadno zaujmou, uklidní, rozvíjí duševní schopnosti a schopnost koncentrace, povzbuzují zvídavost a napomáhají vytvářet nové mozkové spojení. V mém portfoliu najdete senzorickou didaktickou kostku, leporela, muchláčky, kontrastní oboustranné obrázky nebo cestovní panel. Všechny didaktické pomůcky ušity podle teorie učení M.Montessori.

Jemná mušelínová velká zavinovací plena, tkaná v klasické dutinné vazbě, se vzorem žiraf a slonů.  Dutinná vazba zaručuje výjimečnou jemnost a savost. Plenka je základním a nepostradatelným doplňkem ve výbavě každé maminky s miminkem/dítětem. Je měkká, lehká, savá, prodyšná….Je obtížné si představit péči o nejjemnější dětskou pokožku bez nich. Nepostradatelná na cestách, ideální pro každodenní život s miminkem.

Stylový klip na dudlík  zaujme již na první pohled svým čistým a jemným designem a kontrastními barvami. Je vyroben nejen pro krásný design, ale hlavně pro svůj účel – udržet dudlík v čistotě a napomoct zrakovému rozvoji miminka.

Klip na dudlík je mnou ručně vyrobený originál a skládá se z pevné saténové šňůrky, silikonových korálků a klipu.

*100% bezpečné a zdravotně nezávadné, komponenty neobsahují BPA, ftaláty, olovo, kadmium ani těžké kovy

Všechny materiály mají atesty nezávadnosti pro děti do 3 let, certifikováno ÖKO-TEX STANDARD.

Menu
--