Domů Zboží Od Mína12

Náramek z minerálů - rubín, safír

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce135 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem
Platební kartyPlatební karty
Platební tlačítkoPlatební tlačítko

Další zboží od Mína12

Katalogové č.: 12377066
Zobrazení: 111x
Vloženo: 31.3.2021
Počet srdcí: 12x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Délka náramku=obvod zápěstí + 1 cm. Při prodloužení náramku mě prosím předem před vytvořením objednávky kontaktujte, abych měla dostatek korálků navíc. Děkuji Vám za návštěvu.

Náramek z přírodního broušeného rubínu a safíru, přírodních drahokamů, druhů korundu, tvrdost 9, nádherně se třpytí - star effects, velikost korálků je 2 mm, délka je 17,4 cm,  korálky jsou navlečené na pružence Beadalon. Náramek je lehoučký a něžný.  Náramek doplňuje korálek z chirurgické oceli. 

Originální náramek, se kterým nosíte kousek přírody. 

Rubín v nás probouzí chuť žít, vytahuje nás z netečnosti a lhostejnosti, probouzí v nás zájem o život na Zemi a svými dynamickými vibracemi odstraňuje vyčerpání. 

Rubín patří energii projektivní, elementu ohně, planetě Mars.
Je to kámen bohatství i ochrany. Vytváří štít proti všem druhům útoků. Představuje sílu a energii. Uvádí do rovnováhy činnost srdeční čakry. Podněcuje touhu po životě a sexuální aktivitu. Zahání strach, smutek a negativní myšlení. Zajišťuje klidný spánek bez nočních můr. Zlepšuje motivaci, směruje k realistickým cílům, vybízí nás vydat se za svým štěstím, zastavuje zlost a negativní energie a přeměňuje je v pravý opak. Dodává odvahu, navozuje pozitivní stav mysli a pomáhá tvrději čelit útokům během hádek a názorových střetů.

Síla, radost,ochrana, bohatství, proti nočním můrám, odvaha.

Safír je posvátný kámen, kámen moudrosti, míval velký význam ve věštírnách např. v Delfách. Velmi účinný při léčení čaker. Rozvíjí čakru třetího oka, pomáhá při meditaci. Přináší klid, ochraňuje lásku, podporuje věrnost. Přitahuje bohatství a prosperitu. Pomáhá při soudních procesech, pokud jste v právu. Potlačuje depresi a udržuje rovnováhu v těle. Umožňuje soustředění, uklidňuje mysl, zbavuje nežádoucích myšlenek a napětí. Potlačuje depresi a duchovní zmatek. Odstraňuje zklamání.

Modrý safír - hledá duchovní pravdu, spojen s láskou a čistotou.
Užití: láska, meditace, síla, peníze.

 

Menu
--