Domů Zboží Od Lovisa

Pejsek a kočička - na objednávku

1 665 Kčza 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce147 Kč
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od Lovisa

Katalogové č.: 8852051
Zobrazení: 673x
Vloženo: 20.9.2017
Počet srdcí: 54x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Když byly dcerce dva roky, dostala ode mě pejska a kočičku. Teď je jí skoro 7 let a stále patří k nejoblíbenějším hračkám ze všech. Tato láska je pevně svázaná s knihou Josefa Čapka Povídání o pejskovi a kočičce - s naší četbou, audio nahrávkou v podání Karla Högera i animovanou verzí krátkých pohádek na dobrou noc.

Pejska a kočičku vám vyrobím na objednávku přesně podle předlohy. Součástí výbavy jsou dřevěné vařečky. Na přání mohu ušít i zastěrky (+ 100,- Kč).

Kočička měří 23 cm, pejsek i s ušisky 25 cm. Oba jsou ušití z recyklovaných látek - z podomácku tkané bělené utěrky po babičce a manžestrového batůžku světle hnědé barvy. Končetiny jsou pohyblivé, připevněné pomocí kovových patentek pevnou lněnou šňůrou. Patentky slouží podobně jako knoflíky, avšak mají větší odolnost proti prasknutí a jsou drobnější. Na tlapičkách je z vnitřní strany všitá prádelní guma o šířce 5 mm. Slouží k držení dřevěné vařečky. Kočička má ocásek z tlusté bavlněné šňůry a ouška z keprovky široké 1 cm. Pejskův ocásek a ušiska jsou vytvořeny z tenké měkké kůže a čumáček z korálku, který je obšitý černou bavlnkou. Oba mají ručně vyšité obličeje podle kouzelné kresby Josefa Čapka. 

Hračka není vhodná pro děti do tří let. To píši spíš pro pořádek ;)

Na obrázku níže je pejsek s kočičkou, když byli ještě úplně noví. Od té doby prošla kočička drobnou obměnou oušek a ocásku - nahrazeny vhodnějším materiálem (vis hlavní obrázek). Široká pentle slouží k přichycení ke kartonu krabičky, vzadu na mašli. Na horním obrázku je namísto pentle použito silonové vlákno.

image

Menu
--